Nieuws

Eerste Watergames & More project in IJsland succesvol afgerond

Leestijd: 1,5 minuut
Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken, Openbare ruimtes

Watergames & More heeft zojuist haar eerste project in IJsland succesvol afgerond! Het zwembad Kôpavogs wilde haar drie verouderde waterglijbanen vervangen voor splinternieuwe waterglijbanen. Daarbij hebben wij Kôpavogs van a tot z ontzorgd. Van het demonteren van de oude waterglijbanen tot het concept en het realiseren van de nieuwe glijbanen. Het eindresultaat: drie kwalitatieve en duurzame waterglijbanen die voor een lange tijd mee gaan!

“The communication with Watergames & More was smooth and the crew that came over hard working.”

Jakob Þorsteinsson, Sundlaug Kópavogs

Wilt u meer weten over de optimale tijd om een waterglijbaan te vervangen? Lees er alles over in het artikel ‘Vervangen waterglijbaan: verstandige keuze voor veiligheid en duurzaamheid’.

Bezoekers van het zwembad Kôpavogs kunnen van drie verschillende waterglijbanen glijden, namelijk een WaveRider, SpeedRider en een Challenger.

De WaveRider is dé perfecte glijbaan voor alle leeftijden en is altijd zeer geliefd bij grote groepen en gezinnen met (jonge) kinderen. Voor al onze waterattracties staat veiligheid voorop. Dat geldt ook voor de WaveRider. Aangezien (jonge) kinderen de glijbaan betreden, bevat het een hekwerk zodat dit veilig verloopt. Zo zijn zowel de SpeedRider als de Challenger uitgerust met een start- en stopsysteem die de glijders extra veiligheid biedt. De SpeedRider is de gesloten buisglijbaan. Deze is 40 meter lang en bevat special effects. De Challenger is een open buisglijbaan met een lengte van bijna 54 meter. Beiden zijn geschikt voor alle leeftijden. Zelfs de allerkleinsten mogen er met een begeleider vanaf.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Laat u inspireren door de spannende wereld van waterglijbanen en breng uw locatie naar een hoger niveau met Watergames & More!

27 jun 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Watergames & More is verheugd om haar allereerste waterglijbanenproject in IJsland aan te kondi...
12 sep 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact