Nieuws

Blik samen met Watergames & More terug op 2022

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Watergames & More wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling! 2022 was een jaar waarin we een lach op een heleboel gezichten van kinderen en (jong)volwassenen wisten te krijgen. Glijdend van een glijbaan, rondrennen in een spray park of klimmen op een inflatable. Met de mooiste producten, realiseerden we waterpret voor jong en oud. En daar zijn we trots op!

Hieronder een greep uit een aantal projecten die we dit jaar met trots hebben gerealiseerd. Op naar 2023, waarin we weer mogen laten zien waar ons hart ligt: een glimlach toveren op het gezicht van kinderen en (jong)volwassenen! Lees meer over aankomende projecten in ons eerste nieuwsbericht op 10 januari 2023.

In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland) heeft Watergames & More in opdracht van Stadt Friesoythe een maatwerk waterspeelstructuur voor Aquaferrum Friesoythe gerealiseerd. Deze waterspeelstructuur is gethematiseerd en is volledig passend voor de bestaande ruimte bedacht en ontworpen.

Bij Tarzan & Jane (BE) luiden ze afgelopen zomervakantie in met de komst van een nieuw Spray Park! Daar zijn diverse waterspeeltoestellen van Waterplay® door Watergames & More geplaatst. Iedereen geniet zichtbaar van het waterpret dat dit Spray Park met zich meebrengt. U moet niet uw zwemkleding en handdoek vergeten, want het is moeilijk om droog te blijven!

Watergames & More heeft voor Landal Mooi Zutendaal een maatwerk waterspeelstructuur, peuterbadinrichting en Spray Park mogen realiseren. Het zwembad van Landal Mooi Zutendaal moest grondig gerenoveerd worden, waarbij ook de tot dan toe ontbrekende attractiewaarde moest worden toegevoegd.

Sinds enige tijd kijkt in Tropical Islands (DE) een roze reuzeninktvis enthousiast uit over een nieuw speelgedeelte. De reuzeninktvis is de eyecatcher van de nieuwe waterspeeltuin voor peuters, genaamd Kraki Beach. Watergames & More was erbij om dit te realiseren!

Bij speelplaats Jip & Janneke aan de Baambruggestraat in Den Haag was een bestaand peuterbad dat ’s zomers werd gebruikt. Dat vroeg veel aandacht en de speelwaarde was laag. De gemeente heeft inspiratie opgedaan bij Capelle aan den IJssel en heeft besloten om Watergames & More het peuterbad om te laten bouwen naar Spray Park. Hierdoor is een sociale ontmoetingsplaats gecreëerd voor jong en oud en biedt het de kinderen een unieke manier van spelen en ontdekken.

In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen geniet jong en oud van een spectaculair parcours in het water. In De Kimpel zijn de inflatables van Union Aquaparks te vinden, geleverd door Watergames & More.

In Särkänniemi Adventure Park (FI) kun je nu, naast alle attracties en bezienswaardigheden, spelenderwijs water ontdekken. Terwijl de kinderen zorgeloos met water spelen, genieten ouders van een fantastisch uitzicht op het meer Näsijärvi. Op deze idyllische locatie heeft Watergames & More een Spray Park gerealiseerd. Voor ons een primeur, want het is de eerste opdracht in Scandinavië!

Het all-in resort Preston Palace in Almelo realiseert een eerste waterglijbaan in het zwembad. Met de waterglijbaan voegt Preston Palace nog meer attractiewaarde toe aan hun zwemparadijs Riviera. Nog voor het hoogseizoen van 2022 kunnen de gasten genieten van de nieuwe waterglijbaan.

Watergames & More heeft na een prachtig Spray Park ook een peuterbad gerealiseerd bij Verblijfpark Breebos (BE). Een primeur! Dit is namelijk het eerste peuterbad dat in eigen beheer door Watergames & More is ontworpen en op eigen mal is geproduceerd.

In Amsterdam is één van de grootste zwemaccomodaties van Nederland te vinden, namelijk het Sloterparkbad (NL). In deze zwemaccomodatie is een 20 jaar oude blauwe waterglijbaan vervangen voor een nieuw exemplaar. De geel/witte waterglijbaan is op dezelfde locatie als de oude waterglijbaan gebouwd. En voorzien van licht- en geluidseffecten.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

01 feb 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden Ter vervanging van de oude waterglijbaan van het Optisport Sloterparkbad realiseert Watergames & More een nieuwe waterglijbaan. De oude waterglijbaan was meer dan 20 jaar oud en a...
01 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & Mo...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact