Nieuws

Nieuwe Wild River in Safari Resort Beekse Bergen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & More mag deze voor het Safaripark produceren, leveren en monteren. Hierdoor kan dadelijk jong en oud genieten van een splinternieuwe familieglijbaan!

De glijbaan wordt ongeveer 33,7 meter lang en start op een hoogte van circa 3 meter. Het is de ideale attractie voor jong en oud. Bezoekers kunnen met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. Het is een veilige en open waterglijbaan. Hierdoor is hij ook geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Waterpret voor iedereen!

Onze waterglijbanen zijn gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkt polyester. Dit materiaal garandeert een hoge kwaliteit, duurzaamheid en is gemakkelijk in onderhoud. Watergames & More levert de waterglijbaan geheel gebruiksklaar op.

Met ons totaalpakket van uiteenlopende services kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van ontwerp, design, bouw, installatie en onderhoud. Wij kunnen ook delen van het project verzorgen als de opdrachtgever de overige delen zelf wilt verzorgen zoals bij het Safaripark Resort Beekse Bergen. Op deze manier kan er ook met beperkte middelen een mooie waterattractie worden gerealiseerd.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

05 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie Voor de start van de zomervakantie 2022 heeft Watergames & More diverse spray parks zowel nationaal als internationaal gerealiseerd bij onder...
12 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen genie...

        Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

        Neem contact op
        Nieuwsbrief
        Volg ons via LinkedIn
        Volg ons via Facebook
        Volg ons via Youtube

        Andere

        Contact