Nieuws

Union inflatables voor zwembad De Kimpel geleverd

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen geniet jong en oud van een spectaculair parcours in het water. In De Kimpel zijn de inflatables van Union Aquaparks te vinden, geleverd door Watergames & More.

Met het zicht op de zomervakantie, begint De Kimpel een zoektocht om snel meer beleving te krijgen aan het bezoek van hun zwembad. Door de toevoeging van een opblaasbare waterattractie willen ze het omtoveren tot een spetterend funbad. Daarbij richten ze zich op de leeftijd 10 tot en met 18 jaar.

De inflatables van Union Aquaparks bieden daarin de uitkomst. Het parcours bestaat uit twee individuele tracks. Ieder toestel is door het eigen personeel makkelijk op te zetten. Dankzij het modulaire en speelse karakter van de speeltoestellen zijn ze geschikt voor een grotere doelgroep. Doordat je ook in de speeltoestellen voor een andere route kan kiezen, bepaal jezelf de moeilijkheidsgraad. De speeltoestellen vormen vanwege de gekozen kleuren één geheel bij de bestaande attracties.

In korte tijd is De Kimpel het spetterende funbad geworden waar ze naar op zoek zijn.

Op zoek naar een waterattractie die direct impact maakt en speelgarantie biedt? Dan bent u op zoek naar inflatables van Union Aquaparks. Vanwege de ruime keuze uit verschillende toestellen kunt u het parcours zo gek maken als dat u zelf wilt. Van lange tot korte tracks, van makkelijke tot moeilijke tracks. De attractiewaarde van uw locatie wordt zeker verhoogd!

De opblaasbare toestellen zijn zowel voor buiten als binnen geschikt. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en snel leverbaar. Daarnaast heeft het een uitstekende prijskwaliteitverhouding! Neem gauw contact met ons op voor meer informatie. Lees hier meer over de mogelijkheden van inflatables.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 dec 2020 - Producten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een spetterende waterattractie toevoegen aan uw locatie? Per november 2020 heeft Watergames & More een nie...
20 apr 2021 - Producten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Naast waterglijbanen, Spray Parks, waterspeelstructuren en een combinatie hiervan heeft Watergames & More ook e...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact