Nieuws

Waterglijbaan voor Sloterparkbad is klaar!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

In Amsterdam is één van de grootste zwemaccomodaties van Nederland te vinden, namelijk het Sloterparkbad (NL). In deze zwemaccomodatie is een 20 jaar oude blauwe waterglijbaan vervangen voor een nieuw exemplaar. De geel/witte waterglijbaan is op dezelfde locatie als de oude waterglijbaan gebouwd. Watergames & More was erbij om dit van begin tot eind te realiseren!

Bij het bouwen van de waterglijbaan is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande constructie. De glijbaan heeft ten opzichte van haar voorganger een ander baanverloop gekregen. Daarnaast heeft het onderstaande speciale toevoegingen gekregen om het voor de bezoeker het ritje spannender en leuker te maken.

Diverse thema’s en geluid
Aan het begin van de waterglijbaan heeft de bezoeker keuze uit zes verschillende thema’s. Iedere thema heeft een andere muziekdeuntje. Op deze manier biedt het Sloterparkbad zijn bezoekers keer op keer een unieke glijbaanbeleving.

Keuze uit verschillende thema's

Touch points
Met behulp van diverse touch points wordt een competitief spel gecreëerd. Deze zijn in de glijbaan bevestigd. Hoe vaker de touch point aangeraakt wordt des te hoger de score. Aan het eind van de waterglijbaan bevindt zich een scoremonitor die de score aangeeft. Op deze manier worden bezoekers uitgedaagd om hun score te verbeteren.

Tijdsregistratie
Met behulp van sensoren aan het begin en einde van de waterglijbaan wordt de tijd gemeten. Deze tijd is, naast de score, ook op het scorebord te zien.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

01 feb 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden Ter vervanging van de oude waterglijbaan van het Optisport Sloterparkbad realiseert Watergames & More een nieuwe waterglijbaan. De oude waterglijbaan was meer dan 20 jaar oud en a...
01 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & Mo...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact