Nieuws

Spray Park in Tarzan & Jane opgeleverd

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Bij Tarzan & Jane (BE) luiden ze de zomervakantie in met de komst van een nieuw Spray Park! Daar zijn diverse waterspeeltoestellen van Waterplay® door Watergames & More geplaatst. Iedereen geniet zichtbaar van het waterpret dat dit Spray Park met zich meebrengt. U moet niet uw zwemkleding en handdoek vergeten, want het is moeilijk om droog te blijven!

In een gebied van circa 190 m² is het Spray Park gerealiseerd met standaard toestellen van Waterplay®. De toestellen bevatten een natuurlijke en speelse uitstraling passend bij de look and feel van Tarzan & Jane. Een Spray Park kan namelijk in elke gewenste vorm en omvang worden gerealiseerd. Nadat we de omgeving hebben bekeken en de wensen van de opdrachtgever hebben genoteerd, volgt er een schets. Zodra de schets akkoord is, kunnen we aan de slag!

Concept Spray Park voor Tarzan & Jane

Concept Spray Park van Tarzan & Jane

Tarzan & Jane worden compleet ontzorgt doordat Watergames & More het project sleutelklaar (turnkey) oplevert. Dit houdt in dat we het gehele realisatieproject van het Spray Park van A tot Z regelen.

Watergames & More zorgt dat er aan alles gedacht is. We werken met deskundig personeel en partijen die de realisatie van het Spray Park in goede banen begeleidt. Met als resultaat een kleurrijke Spray Park waar iedereen staat te popelen om er mee te spelen.

Realisatie Spray Park voor Tarzan & Jane

Bij Tarzan & Jane draait het om vermaak en plezier. Bij dit Spray Park is speelplezier gegarandeerd! Doordat het prikkelen van de zintuigen centraal staan, brengt het een glimlach op ieders gezicht. Watergames & More begrijpt namelijk als geen ander dat dit voor kinderen belangrijk is. Ze willen voelen, zien en invloed uitoefenen op hun (speel)omgeving.

Een Spray Park is geschikt voor iedereen. Vanwege de vlakke vloer is het ook geschikt voor kinderen met een handicap, waaronder kinderen die gebonden zijn aan een rolstoel.

Een Spray Park brengt veel gemak met zich mee. Naast het verhogen van de attractiewaarde is het ook onderhoudsvriendelijk. Het heeft een laag water- en stroomverbruik en er is geen complete waterbehandelingsinstallatie nodig. Het water dat uit de sproeiers op de vlakke vloer terecht komt, wordt namelijk weer direct afgevoerd. Bovendien is het duurzaam omdat nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt.

Wilt u op uw locatie ook de attractiewaarde verhogen met behulp van een duurzaam Spray Park? Neem dan contact met ons! Samen kijken we naar de mogelijkheden. Lees hier meer over Spray Park.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

19 apr 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Nog voor dit hoogseizoen realiseert Watergames & More voor Tarzan & Jane in België een Spray Park. Het Spray Park is een toevoeging aan het al schitte...
18 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Voor Vakantiepark Molenwaard realiseert Watergames & More een Spray Park in een fonteinsituatie met licht en geluid. Het in tweeën opgesplitste Spray Pa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact