Nieuws

Reuzeninktvis omarmt waterspeelplaats voor peuters in Tropical Islands

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

Sinds enige tijd kijkt in Tropical Islands (DE) een roze reuzeninktvis enthousiast uit over een nieuw speelgedeelte. De reuzeninktvis is de eyecatcher van de nieuwe waterspeeltuin voor peuters, genaamd Kraki Beach. Watergames & More was erbij om dit te realiseren!

De waterspeeltuin is enorm gethematiseerd. De reuzeninktvis omarmt met zijn tentakels de twee peuterbaden. Ook kunnen peuters klauteren op het oude scheepswrak en van één van de twee glijbanen afglijden.

Naast de glijbanen van het oude scheepswrak bevat de waterspeeltuin ook een peuterglijbaan een familieglijbaan. Beide glijbanen zijn zeer geschikt en veilig voor jonge kinderen. De allerkleinsten beleven veel plezier aan de peuterglijbaan. Terwijl de iets grotere kinderen volop genieten van de familieglijbaan. Hier kunnen ze namelijk alleen of samen met vriendjes en/of ouders tegelijk vanaf glijden.

Of waan jezelf onder water! Loop onder de waterval door en stap de onderzeeër in. Met behulp van geluid- en lichteffecten lijkt het net of je echt onder water bent. Om dit gevoel nog meer kracht bij te zetten, kun je hier zelfs echte vissen zien zwemmen! Laat je verwonderen door het grote aquarium met kleurrijke vissen.

Ook aan de ouders is gedacht. Aan de rand van de waterspeelplaats zijn er voor de ouders zitplekken gecreëerd. Op deze plekken hebben ouders een goed overzicht over de waterspeelplaats. Bij het uitvoeren van de zitplaatsen hebben we rekening met het thema gehouden. Ze vormen namelijk één geheel vormen met alle andere elementen van de waterspeelplaats.

Dankzij de combinatie van verschillende speelelementen en kleurrijke kleuren kijkt een peuter zijn ogen uit. Men geniet volop van het Kraki Beach in Tropical Islands!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

26 apr 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: zwembaden Watergames & More gaat aan de slag met een super gaaf project voor Tropical Islands, het grootste zwemparadijs van Europa net onder Berlijn. Voor Tropical Islands realiseert Wat...
01 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & Mo...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact