Nieuws

Waterspeelstructuur voor Landal Mooi Zutendaal opgeleverd!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Watergames & More heeft voor Landal Mooi Zutendaal een maatwerk waterspeelstructuur, peuterbadinrichting en Spray Park mogen realiseren. Het zwembad van Landal Mooi Zutendaal moest grondig gerenoveerd worden, waarbij ook de tot dan toe ontbrekende attractiewaarde moest worden toegevoegd.

Het project bestaat uit 2 fasen. In de 1e fase heeft Watergames & More een waterspeelstructuur ontwerpen en gebouwd die perfect past in de bosrijke omgeving van Landal Mooi Zutendaal. In de 2e fase bouwt Watergames & More een grote waterglijbaan van zeker 60 meter lang.

De waterspeelstructuur is ontworpen voor jongere kinderen, met een maximale leeftijd van ca. 12 jaar. Er zijn twee kleine open waterglijbaantjes voor de jongste kinderen en een leuke buisglijbaan voor de oudere kinderen. Daarnaast is er een touwbrug en kruipbuis voorzien en is de waterspeelstructuur uitgerust met allerlei attracties zoals kantelemmers, spuiters in de platformen, waterkanonnen en grote watergevende dennenbomen. De waterspeelstructuur wordt omringd door leuke losse waterspeelementen zoals een waterparaplu, diverse grondspuiters en een waterboog.

In het peuterbad heeft Watergames & More een peuterglijbaantje geplaatst welke volledig op eigen mal in eigen productie is geproduceerd, en welke als enige compleet voldoet aan de meest recente versie van de EN veiligheidsstandaard.

Naast alle attracties heeft Watergames & More ook de volledige waterbehandeling en leidingwerk verzorgd.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

04 mei 2021 - Producten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Elk (vakantie)park , camping of zwembad is uniek. Dit kan zijn door de faciliteiten, de ligging of misschien juist w...
24 mei 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland) heeft Watergames & More in opdracht van Stadt Friesoythe een maatwerk ...
11 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor het recreatiegebied Blaarmeersen in de Belgische stad Gent realiseert Watergames & More dit jaar een waterspeelstructuur. De Blaarmeersen is een groen gebied met bos, ligw...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact