Nieuws

Vervanging waterglijbaan Optisport Sloterparkbad

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden

Ter vervanging van de oude waterglijbaan van het Optisport Sloterparkbad realiseert Watergames & More een nieuwe waterglijbaan. De oude waterglijbaan was meer dan 20 jaar oud en aan vervanging toe. Door middel van een 3d scan produceert en vervangt Watergames & More nu de hele waterglijbaan en trapconstructie conform de nieuwe norm. Bij het bouwen van de waterglijbaan maken we zoveel mogelijk gebruik van de bestaande constructie. Wel hebben we kritisch naar het baanverloop gekeken en de baan een ander verloop gegeven waardoor de waterglijbaan spannender en leuker is.

In de waterglijbaan wordt een transparant buisdeel geplaatst. Met het transparante buisdeel hebben bezoekers de gelegenheid om een paar seconden om zich heen te kijken om te zien op welke hoogte ze glijden. Een indrukwekkende ervaring.

Aan het begin van de waterglijbaan heeft de bezoeker de keuze uit verschillende thema’s. Op deze manier biedt het Sloterparkbad zijn gasten keer op keer een unieke glijbaanbeleving. In de waterglijbaan zijn diverse touch points te vinden. Deze touch points creëren een competitief spel. Het is de bedoeling dat gasten zo veel mogelijk van deze touch points aanraken om de hoogst mogelijke score te halen. De scoremonitor aan het eind van de waterglijbaan geeft de score aan. Op deze manier dagen  gasten elkaar op een sportieve manier uit om hun score te verbeteren. Daarnaast wordt met sensoren aan begin en einde van de waterglijbaan de tijd gemeten die vervolgens ook te zien is op het scorebord.

Naar verwachting wordt de waterglijbaan in de loop van 2022 opgeleverd.

Bent u benieuwd naar een waterglijbaan voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

11 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor het recreatiegebied Blaarmeersen in de Belgische stad Gent realiseert Watergames & More dit jaar een waterspeelstructuur. De Blaarmeersen is een groen gebied met bos, ligw...
14 dec 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden Watergames & More heeft de opdracht gekregen voor het bouwen van drie spectaculaire waterglijbanen en een Spray Park voor het nieuwbouw zwembad Van Tuyllpark in Zoetermeer. Een ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact