Nieuws

In Särkänniemi Adventure Park is een nieuw spray park gebouwd!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

In Särkänniemi Adventure Park (FI) kun je nu, naast alle attracties en bezienswaardigheden, spelenderwijs water ontdekken. Terwijl de kinderen zorgeloos met water spelen, genieten ouders van een fantastisch uitzicht op het meer Näsijärvi. Op deze idyllische locatie heeft Watergames & More een Spray Park gerealiseerd. Voor ons een primeur, want het is de eerste opdracht in Scandinavië!

Särkänniemi Adventure Park (FI) is één van de grootste pretparken in Finland. Naast het pretpark vind je er een aquarium, kinderboerderij en een uitkijktoren van 168 meter hoog. Jaarlijks ontvangen ze ruim 1,1 miljoen bezoekers.

Continue is het park op zoek naar vernieuwing. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om een attractie met een unieke waterbeleving aan hun park toe te voegen. Met behulp van het nieuwe Spray Park ontdekken, spelen en genieten alle bezoekers van Särkänniemi Adventure Park van het water en bijbehorende waterspeeltoestellen.

Het Spray Park is in de look and feel van het park opgeleverd. De felle kleuren en de speelsheid van de watertoestellen trekken van nature bezoekers aan. Of u nu uw badkleding bij hebt of niet. U wordt op deze interactieve waterspeelplaats uitgenodigd om met de waterspeeltoestellen te spelen. U bepaalt zelf hoe nat u wilt worden. Zo kunt u uw hand door een waterstraal halen en ervaren hoe verkoelend dit aanvoelt. Of bouw de spanning op en wandel door de boog heen met de kans dat u kletsnat wordt. Of richt een straal van een waterfontein op een medebezoeker van het Spray Park. Het kan allemaal.

Een Spray Park is enorm onderhoudsvriendelijk. Het heeft een laag water- en stroomverbruik. Het water, dat uit de sproeiers op de vlakke vloer terecht komt, wordt namelijk direct afgevoerd. Hierdoor is er geen complete waterbehandelingsinstallatie nodig. Bovendien is het duurzaam omdat nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt.

Wilt u op uw locatie ook de attractiewaarde verhogen met behulp van een duurzaam Spray Park? Neem dan contact met ons! Samen kijken we naar de mogelijkheden. Lees hier meer over Spray Park.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

19 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Bij Tarzan & Jane (BE) luiden ze de zomervakantie in met de komst van een nieuw Spray Park! Daar zijn diverse wa...
21 jun 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: gemeenten, dagrecreatie Bij speelplaats Jip & Janneke aan de Baambruggestraat was een bestaand peuterbad dat ’s zomers werd gebruikt. Dat vroeg veel aandacht en de speelwaarde was laag. De...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact