Nieuws

Peuterbad primeur voor Verblijfpark Breebos

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Watergames & More heeft na een prachtig Spray Park nu ook een peuterbad gerealiseerd bij Verblijfpark Breebos (BE). Een primeur! Dit is namelijk het eerste peuterbad dat in eigen beheer door Watergames & More is ontworpen en op eigen mal is geproduceerd.

Het oude peuterbad bij Verblijfspark Breebos voldeed niet meer aan de wensen. Met de zomer op komst wilde onze opdrachtgever ook haar jongste gasten goed kunnen bedienen. Nadat het Spray Park in een plezierige samenwerking tot stand was gekomen, werd deze uitdaging aan ons voorgelegd. Watergames & More heeft al jaren ervaring met het maken van peuterbaden. Deze schitterende uitdaging bood de kans om het nu helemaal zelf te doen.

Verblijfpark Breebos was meteen enthousiast over het voorstel, maar wilde wel de toezegging dat het peuterbad begin juli gebruiksklaar zou zijn. Aangezien het op dat moment begin mei was, betrof het een heel korte doorlooptijd om zowel een eigen ontwerp te ontwikkelen, mallen te maken als het peuterbad te produceren en te plaatsen.

Dankzij onze vaste partijen waar wij regelmatig mee samenwerken, hebben we alle voorbereidende werkzaamheden naar voren kunnen halen waardoor alleen het peuterbad zelf nog geplaatst moest worden.

In het peuterbad is ook een peuterglijbaantje geplaatst. Deze glijbaan is volledig op eigen mal in eigen beheer geproduceerd. En voldoet als enige compleet  aan de meest recente versie van de EN veiligheidsstandaard.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

12 apr 2022 - Expertise
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. V...
03 feb 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Steeds meer families zien waterspel als vermaak als een vereiste om een vakantie te boeken. Daarmee is waterspel een “must-have” voor iedere vakantiepark. Enkele manieren om ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact