Nieuws

Primeur eerste waterglijbaan voor Preston Palace

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie en zwembaden

Het all-in resort Preston Palace in Almelo realiseert een eerste waterglijbaan in het zwembad. Met de waterglijbaan voegt Preston Palace nog meer attractiewaarde toe aan hun zwemparadijs Riviera. Door Corona omstandigheden is in onderling overleg met Preston Palace eerder de montage van de waterglijbanen uitgesteld, maar nu is het dan eindelijk zover en is de montage is volle gang. We zijn erg blij dat we aan de slag kunnen met dit mooie project. Nog voor het hoogseizoen kunnen de gasten genieten van de nieuwe waterglijbaan.

De nieuwe waterglijbaan (Challenger) is een buisglijbaan voor de hele familie. De waterglijbaan start op een hoogte van circa 4,3 meter en komt na drie bochten uit in het zwembad. De waterglijbaan is voorzien van diverse multimedia zoals themakeuzes, tijdregistratie en touch-points. Naast de waterglijbaan realiseert Watergames & More ook de spiltrap.

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte en de waterglijbaan goed in het geheel te verwerken wordt de waterglijbaan gerealiseerd tussen de bestaande rotsen en gaat de waterglijbaan door het akoestische spuitplafond (de sterrenhemel) heen. In onderstaande foto is te zien dat de spiltrap geplaatst wordt.

Watergames & More is opzoek naar medewerkers om bij te dragen aan gave projecten als bij Preston Palace. Check hier onze vacatures!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

22 feb 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Na een succesvol salestraject zorgen wij met onze eigen designafdeling en onze eigen uitvoeringsafdeling en met gespec...
03 feb 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Steeds meer families zien waterspel als vermaak als een vereiste om een vakantie te boeken. Daarmee is waterspel een “must-have” voor iedere vakantiepark. Enkele manieren om ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact