Nieuws

Waterspeelstructuur voor Aquaferrum Friesoythe opgeleverd!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland) heeft Watergames & More in opdracht van Stadt Friesoythe een maatwerk waterspeelstructuur voor Aquaferrum Friesoythe gerealiseerd. Deze waterspeelstructuur is gethematiseerd en is volledig passend voor de bestaande ruimte bedacht en ontworpen.

Bij het ontwerpen van de waterspeelstructuur is rekening gehouden met de bestaande looproutes in het zwembad. Ook is technisch rekening gehouden met de mogelijkheden op de bestaande waterinstallatie, afschotten in de bestaande vloer, mogelijkheden om nieuw leidingwerk in de vloer aan te brengen.

Het is geweldig om te zien hoe concept realiteit is geworden:

Op speciaal verzoek van de opdrachtgever is hun mascotte in het design verwerkt. Leuk weetje: deze mascotte is verbonden met Tier- und Freizeitpark Thüle waar Aquaferrum Friesoythe een samenwerking mee heeft.

Om de waterspeelstructuur zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor verschillende leeftijdsgroepen heeft Aquaferrum Friesoythe gekozen voor verschillende waterglijbanen aan de waterspeelstructuur. Zo is deze voorzien van een glijbaan voor peuters en kleuters en twee keer een O800 buisglijbaan voor oudere kinderen. Verder is de speelstructuur voorzien van diverse kantelemmers en speelaanleidingen. De waterspeelstructuur is afgewerkt met thematisering in de stijl van “Robinson Crusoe”.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

04 mei 2021 - Producten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Elk (vakantie)park , camping of zwembad is uniek. Dit kan zijn door de faciliteiten, de ligging of misschien juist w...
25 feb 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland), realiseert Watergames & More binnenkort een gethematiseerde waterspeelplaats voor Tier- und Freizeitpark Thüle. Naast dieren en a...
11 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor het recreatiegebied Blaarmeersen in de Belgische stad Gent realiseert Watergames & More dit jaar een waterspeelstructuur. De Blaarmeersen is een groen gebied met bos, ligw...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact