Nieuws

Spray Park voor Reidener Schwämm in Luxemburg

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Watergames & More is door Reidener Schwämm, een openbaar zwembad in Luxemburg, gevraagd om mee te doen aan de aanbesteding om een Spray Park te realiseren bij het zwembad. Reidener Schwämm heeft hiervoor inspiratie opgedaan bij Les Thermes waar Watergames & More vorig jaar een prachtig Spray Park met thema ‘ruimte’ heeft gemaakt.

De toestellen van Waterplay Solutions Corp. bij Les Thermes en de door Les Thermes afgegeven positieve referentie sprak Reidener Schwämm aan en zo hebben zij bij Watergames & More een uitvraag gedaan voor een Spray Park. De klant heeft het verzoek gedaan om een tijdloos design te maken voor het Spray Park. Watergames & More heeft gehoor gegeven aan deze uitvraag en de aanbesteding gewonnen! De waterspeelplaats moet voor het hoogseizoen in gebruik.

Het zwembad heeft al allerlei bestaande techniek. Hierdoor is het mogelijk om af te spreken dat Watergames & More voor het installatietechnische werk met de leidingen aansluit op de bestaande techniekruimte. De huisinstallateur van de opdrachtgever kan hierdoor volledig inzicht en controle houden op de bestaande installatie.

Als het kan werkt Watergames & More graag samen met lokale partijen als de opdrachtgever dat wenst. Voor dit project wil de opdrachtgever de bouwkundige werkzaamheden graag door een lokale partij laten uitvoeren. Deze lokale partij is namelijk precies op de hoogte van de lokale omstandigheden en voorwaarden om slim te bouwen. Watergames & More deelt de uitvoerige kennis over het maken van Spray Parks, zoals constructiedetails, en zorgt voor de begeleiding van de bouwkundig aannemer.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
25 aug 2020 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor vakantieparken en campings verloopt het hoogseizoen boven verwachting goed, meldde het FD onlangs. Het voorjaar voorspelde weinig goeds voor de recreatiesector ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact