Project

Stedelijk Zwembad Oostende

In opdracht van OLCO Sportsphere heeft Watergames & More twee waterglijbanen, een klimwand en maatwerkobject gerealiseerd voor het Stedelijk Zwembad Oostende. De opdracht is destijds door de Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen gegund aan OLCO Sportsphere, die ons heeft verzocht tot het realiseren van de waterattracties.

Waterglijbanen
De twee gerealiseerde waterglijbanen betreffen een Challenger en WaveRider. Beide zijn glijbanen zijn bedoeld voor een breed publiek. Van de WaveRider kunnen bezoekers zelfs tegelijk met hun familie glijden. De Challenger is uitgevoerd met door Watergames & More ontwikkelde multimedia effecten in verschillende thema’s wat de waterglijbaan extra spectaculair maakt. Daarnaast is de Challenger voorzien van touchpoints, waarmee punten kunnen worden verdiend tijdens de glijbaanrit als ze worden aangeraakt. Dit maakt de glijbaanrit interactief. Tijdens de glijbaanrit wordt een actiefoto gemaakt. Bezoekers kunnen de foto na de glijbaanrit bekijken en naar zichzelf doorsturen.

Klimwand
Om nog meer attractiewaarde aan het zwembad toe te voegen hebben wij en klimwand gemaakt in de vorm van ijsschotsen. Om dit effect te creëren is gebruik gemaakt van spuitbeton.

Peuterwaterglijbaan en bruggen
In het peuterbad hebben wij een kleine waterglijbaan gerealiseerd. Daarnaast zijn er meerdere bruggen gerealiseerd. Ook deze elementen zijn gethematiseerd  in ijsschotsen.

Werkzaamheden
Watergames & More heeft OLCO Sportsphere ontzorgt door het gehele proces van het realiseren van de waterattracties uit handen te nemen. Naast het plaatsen van de waterattracties hebben we de staalconstructie gerealiseerd en installatiewerken verzorgd. Daarnaast hebben we met onze eigen engineers het mogelijk gemaakt om in het ontwerp door de Challenger aan de plafondspanten te hangen. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut en kan de ruimte onder de waterglijbaan worden gebruikt voor andere doeleinden.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact