Project

Optisport Sportcentrum de Soeverein

Als onderdeel van de bouw van het gloednieuwe Optisport Sportcentrum de Soeverein heeft Watergames & More een outdoor Spray Park, indoor Splash Area (Spray Park toestellen in een peuterbad) en indoor waterglijbaan gerealiseerd. Het sportcentrum is gebouwd ter vervanging van het 45 jaar oude zwembad en 27 oktober 2018 geopend. Met het plaatsen van verschillende waterattracties worden verschillende doelgroepen bediend.

Partners & werkzaamheden
Voor de realisatie van het nieuwe sportcentrum heeft Watergames & More samengewerkt met en POS4 Architekten uit Düsseldorf en zwembadbouwer Pelikaan Bouwbedrijf. Hierbij is het ontwerp voor het sportcentrum aangeleverd door POS4 Architekten. De bouw van het sportcentrum is verzorgd door Pelikaan Bouwbedrijf. De drie waterattracties zijn gerealiseerd door Watergames & More.

WaveRider
Één van deze gerealiseerde waterattracties is de WaveRider, een familiewaterglijbaan. Deze waterglijbaan hebben wij geleverd en is vervolgens afgewerkt met spuitbeton en gedecoreerd. Spuitbeton is een betonvorm dat in een vloeibare, natte verschijning spuitbaar aangebracht wordt. Door het afwerken van de waterglijbaan met spuitbeton wordt een uniek effect gecreëerd, waarbij het lijkt alsof de waterglijbaan in een zand/rots-constructie staat.

De WaveRider is een echte familiewaterglijbaan en de ideale waterattractie voor alle generaties. De verschillende dalingen van de waterglijbaan geven gebruikers extra waterpret. De waterglijbaan kan gerealiseerd worden in allerlei kleuren. Bij dit project is er gekozen voor een zandkleur, die mooi aansluit bij het gedecoreerde spuitbeton eromheen.

Catch unit
Om een veilige oplossing te bieden voor het landen in en verlaten van de WaveRider hebben we een catch unit gerealiseerd. Met de catch unit wordt de kans geminimaliseerd dat gebruikers tegen elkaar botsen bij de landing. Omdat het water in de catch unit ondiep is, kunnen gebruikers de WaveRider weer snel verlaten. We bieden verschillende soorten catch units, die we volledig naar wens kunnen uitvoeren, in vrijwel elke RAL-kleur en elk thema.

Spray Park & Splash Area
Direct naast de WaveRider realiseerden wij in het peuterbad een Splash Area, en op het buitenterrein een Spray Park. Lees hier meer over, op deze projectpagina.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact