Nieuws

Spray Park, Splash Area en Waterglijbaan bij Sportcomplex de Soeverein opgeleverd

Het gloednieuwe sportcomplex De Soeverein in het Belgische Lommel is geopend en klaar om badgasten te verwelkomen. Het sportcentrum werd gebouwd ter vervanging van het 45 jaar oude zwembad. Voor het nieuwe sportcentrum heeft Watergames & More een outdoor Spray Park, indoor Splash Area en een familieglijbaan gerealiseerd.

In samenwerking met zwembadbouwer Pellikaan en POS4 Architekten uit Düsseldorf realiseerde Watergames & More een drietal waterattracties om de attractiewaarde van dit moderne en veelzijdige zwembad te verhogen.

Spetterend outdoor Spray Park
Op het buitenterrein van het sportcentrum heeft Watergames & More een bijzonder Spray Park gerealiseerd. De interactieve waterspeelplaats heeft een oppervlakte van 100m² en de bovenkant zal uiteindelijk worden voorzien van schaduwzeilen.

Het Spray Park bevat diverse waterspeeltoestellen van Waterplay. Eén van de elementen in het Spray Park is de Spray Loop Tunnel. Deze tunnel bestaat uit vier waterfonteinbogen waar kinderen onderdoor kunnen rennen. Daarnaast zijn er diverse Ground Sprays en ook Puddles te vinden. Puddles zijn waterspringkussens die reageren op het gedrag van spelende kinderen; hoe harder ze springen, hoe hoger het water komt. Waterpret gegarandeerd!

sportcomplex de Soeverein

Splash Area voor de kleinste bezoekers
In de binnen-peuterbaden zijn ook waterspeeltoestellen van Waterplay geplaatst, waardoor er Splash Areas zijn ontstaan. Hierdoor zijn de baden omgetoverd tot een interactieve waterspeeltuin. Door verschillende attracties te plaatsen, worden verschillende doelgroepen bediend. Het eerste bassin is 20 centimeter diep en speciaal voor peuters. Het tweede badje is 40 centimeter diep en ingericht voor kleuters.

De verschillende peuterbaden zijn voorzien van diverse toestellen. Zo is er de Misty Twisty: een draaipuzzel die gaat sproeien als de afbeeldingen in de juiste combinatie zijn gedraaid. Ook staat er een Funbrella en een Mix & Match 5-element (een combinatie van diverse sproeisystemen). Dit toestel bevat onder andere kantelemmers. Tot slot heeft Watergames & More in de zwembadwand en op de bodem diverse sproeiers verwerkt.

sportcomplex de Soeverein

Spannende familieglijbaan
De Watergames & More Waverider, oftewel de familieglijbaan, is de meest gewaardeerde waterglijbaan in openbare zwembaden. Op de 20 meter lange glijbaan bij sportcomplex De Soeverein in Lommel kunnen meerdere mensen tegelijk naar beneden glijden. Dat maakt de glijbaan uitermate geschikt voor ouders met jonge kinderen. Daarnaast is de glijbaan ook uitdagend voor tieners en volwassen.

sportcomplex de Soeverein

Een spetterende waterattractie voor u
Watergames & More heeft op locatie ook de watervoorziening en pomptechniek verzorgd, waardoor de opdrachtgever hier geen omkijken naar had. De installatie is daardoor soepel en zorgeloos verlopen. Wilt u ook één of meerdere waterattracties voor uw zwembad of andere bijzondere locatie? Watergames & More kan u van A tot Z ontzorgen of delen van het project voor u uit handen nemen. Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen van Watergames & More? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact