Nieuws

Spray Park, Splash Area en waterglijbaan bij gloednieuw Sportcomplex Lommel

Medio 2017 wordt in Lommel (België) gestart met de bouw van een compleet nieuw sportcentrum ter vervanging van het 45 jaar oude huidige zwembad. Bij dit nieuwe sportcentrum gaan wij outdoor een Spray Park realiseren en indoor een Splash Area in het peuter- en kleuterbad. Ook komt er een GoH2O WaveRider waterglijbaan.

Modern en veelzijdig Sportcomplex

Het nieuwe Sahara Sportcentrum zal beheerd worden door Optisport in samenwerking met zwembadbouwer Pellikaan. Het ontwerp is van POS4 Architekten uit Düsseldorf. Watergames & More is trots bij deze bouw betrokken te zijn en zal een drietal prachtige attracties realiseren die de aantrekkingskracht van het nieuwe sportcentrum verder zullen verhogen.

Outdoor Spray Park

Op het buitenterrein komt een prachtig interactief Spray Park met een oppervlakte van 100m2. Uniek aan het Spray Park zijn de schaduwzeilen die op grote hoogte boven het Spray Park gepositioneerd worden. Deze zeilen voorzien in een schaduwrijke speelplaats voor ultieme verkoeling en waterpret.

Er komt een groot aantal interactieve speeltoestellen. Een van de opvallendste elementen is de Spray Loop Tunnel bestaande uit vier waterfonteinbogen. Extra spanning is er dankzij diverse waterkanonnen en talrijke dynamische grondspuiters. De interactieve Puddles zijn waterspringkussens die reageren op de badgasten: hoe harder je springt, hoe hoger het water komt!

Peuterbad met Splash Area

Door Spray Park waterspeeltoestellen in een zwembad te plaatsen ontstaat een Splash Area. Deze techniek passen we toe om de twee peuterbaden om te toveren tot interactieve waterspeeltuin. Het eerste bassin is 20cm diep en speciaal voor peuters. Het tweede badje is 40cm diep en wordt ingericht voor kleuters.

Beide zwembaden worden uitgerust met diverse waterspeeltoestellen. Zo is er bijvoorbeeld de Misty Twisty: deze draaipuzzel gaat sproeien zodra de afbeeldingen in de juiste combinatie gedraaid worden. De Funbrella is een feature die een paraplu van water creëert: een groot wateroppervlak waar kinderen doorheen kunnen lopen of onder kunnen spelen.

Ook komt er een Mix & Match 5-element, dit toestel bevat kantelemmers en een combinatie van diverse sproeisystemen. Tot slot worden in de zwembadwand en in de bodem diverse sproeiers verwerkt.

GoH2O WaveRider: de ideale familieglijbaan

Tot slot gaan wij een GoH2O WaveRider waterglijbaan realiseren van twee meter breed en twintig meter lang. Op de WaveRider kunnen meerdere mensen tegelijk naar beneden glijden en dit maakt de glijbaan uitermate geschikt voor ouders met jonge kinderen. Ook voor tieners en volwassenen is de WaveRider een spannende en uitdagende waterglijbaan.

GoH2O is ons eigen premiummerk waterglijbanen. Wij zullen op locatie de watervoorziening en pomptechniek verzorgen voor een soepele en zorgeloze installatie. Al onze GoH2O waterglijbanen worden gemaakt van hoogwaardig handlay-up glasvezelversterkt polyester en zijn leverbaar in elke denkbare vorm en kleur.

Waterpret voor iedereen met Watergames & More

Watergames & More is de ervaren waterspecialist van Noordwest-Europa en heeft een jarenlange ervaring met het realiseren van peuter- en kleuterbaden, waterglijbanen, Spray Parks, maatwerk waterspeloplossingen én nog veel meer.

Onze expertise stelt ons in staat in elke situatie volledig sleutelklaar maatwerk te kunnen leveren. Door verschillende speeltechnieken te combineren kunnen wij altijd, overal en binnen elk budget een unieke en passende oplossing realiseren.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft!

Wilt u meer informatie over Spray Parks, Splash Areas, GoH2O waterglijbanen of een van onze andere producten? Wij vertellen u graag, en uiteraard geheel vrijblijvend, meer over de eindeloze mogelijkheden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact