Project

Vakantiepark Dierenbos

Om extra attractiewaarde toe te voegen aan het peuterbad van Vakantiepark Dierenbos Vinkel heeft Watergames & More in november 2020 een maatwerkelement gerealiseerd in de vorm van een mascotte.

Werkzaamheden
Het voormalige peuterbad van Vakantiepark Dierenbos had een sproeiende bol als waterspeelelement. Deze bol was verouderd en aan vervanging toe. Om extra attractiewaarde toe te voegen aan het peuterbad heeft het vakantiepark gekozen om de bol te vervangen door een maatwerkelement in de vorm van een mascotte. Hiervoor heeft het vakantiepark zelf de bol gedemonteerd en hebben wij het maatwerkelement geplaatst over de sokkel. Op deze manier konden wij het maatwerkelement aansluiten op de huidige waterleiding en hoefden hiervoor geen extra kosten gemaakt te worden. Om de mascotte precies na te maken, heeft het vakantiepark ons 2D-tekeningen toegestuurd.

Oude situatie met bol

Nieuwe situatie met maatwerk mascotte

De mascotte
Het maatwerkelement is gerealiseerd in de vorm van de mascotte van Vakantiepark Dierenbos. De mascotte is een eekhoorn en heeft de naam ‘Jibo’. Jibo de eekhoorn is een echt podiumbeest en heeft zelfs zijn eigen show. Jibo is vaak te vinden op muziekfeesten, barbecues en houdt van muziek. Voortaan is Jibo nu niet alleen te vinden op het vakantiepark, maar ook in het zwembad.

Een maatwerk object van Watergames & More
Geen enkele locatie is hetzelfde en maatwerk is dan ook bijna altijd wenselijk. Om een passende waterattractie te realiseren, gaan wij uit van de beschikbare afmetingen van de locatie, de gewenste uitstraling en de doelgroep(en) die u wilt aanspreken. In overleg bepalen wij vervolgens hoe we dit het beste vorm kunnen geven.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact