Nieuws

De 5 leukste waterglijbanen van Watergames & More

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Een spectaculaire waterattractie creëren voor uw locatie? Onze waterglijbanen zijn echte eyecatchers in uw zwembad of park en zowel voor kinderen als volwassen een leuke waterattractie. Watergames & More heeft een eigen glijbanenproductlijn met verschillende glijbaantypes voor elke leeftijd. In dit artikel laten we u onze vijf leukste waterglijbanen zien.

WaveRider

De WaveRider, ook wel familieglijbaan genoemd, is een van de meest populaire waterglijbanen en de perfecte attractie voor alle generaties. Het leuke aan deze waterglijbaan is dat uw bezoekers tegelijk met familie of een groep vrienden naar beneden kunnen glijden. De WaveRider is een open en veilige waterglijbaan. Dit maakt dat de WaveRider ook erg geschikt is voor gezinnen met (jonge) kinderen.

SuperSlider

Een andere zeer geliefde waterglijbaan is de SuperSlider. De Superslider heeft meerdere banen, daardoor kunnen bezoekers zij aan zij glijden en elkaar uitdagen wie het snelst beneden is. De SuperSlider kan zowel recht als gebogen worden gerealiseerd. Om de snelheid te verhogen kan ervoor gekozen  worden om matten te gebruiken. Met de matten zullen de bezoekers als een surfer of het water glijden. De banen kunnen in verschillende kleuren worden gerealiseerd om de waterglijbaan er nog aantrekkelijker uit te laten zien.

Challenger

De Challenger is een leuke waterglijbaan voor zowel de jongere als oudere bezoeker. Om de waterglijbaan nog spannender te maken kan de Challenger worden gerealiseerd met uiteenlopende speciale multimedia effecten. Op deze manier ontdekt de bezoeker na iedere bocht een nieuwe verrassing. Zo kan een standaard Challenger veranderen in een spannende, donkere waterglijbaan, of juist in een magisch verlichte waterglijbaan met kleurrijke en betoverende spiralen en geluidseffecten.

Voyager

Bent u op zoek naar een spannende, snelle en spectaculaire waterglijbaan: de Watergames & More Voyager heeft het allemaal! De Voyager kan met meerdere mensen tegelijk worden gebruikt met een mat of band. Om de waterglijbaan nog aantrekkelijker te maken, kunnen er ook bij de Voyager speciale multimedia effecten worden toegevoegd.

SpeedRider

Op zoek naar een super snelle en steile waterglijbaan: de SpeedRider is de perfecte glijbaan voor durfallen. De SpeedRider is super steil en snel, daarmee zijn de bezoekers in slechts een paar seconde beneden. De waterglijbaan zorgt dan ook voor een flinke dosis adrenaline.

Extra toe te voegen elementen:

Schocker

Dit element is voor echte durfallen en kan onder andere gecombineerd worden met de Voyager. Omdat de bezoeker niet ziet wat er gaat komen, is de start mysterieus en spannend. Bezoekers glijden met een band naar beneden, glijden tegen een wand omhoog en vervolgen daarna hun weg naar beneden in omgekeerde richting.

Dazzler

Bezoekers een ervaring geven die ze nooit meer vergeten? Voeg de Dazzler als element toe aan de Challenger of Voyager. Als bezoekers de Dazzler in glijden, worden ze verrast door een open ruimte in de vorm van een kegel. Vervolgens glijden ze omhoog tegen de wanden van de kegelvormige Dazzler en gaan ze alle richtingen op. U kunt ervoor kiezen om de waterglijbaan met Dazzler zó te laten uitvoeren dat er met een band of mat in gegleden kan worden.

Jiggler

Het beginpunt van een Jiggler begint altijd met een SpeedRider. De SpeedRider zorgt voor een goede versneller, waarna de bezoeker vervolgens in een grote kom ‘de Jiggler’ terechtkomt en met hoge snelheid ronddraait. Uiteindelijk zal de bezoeker zijn weg vervolgen met een val door het gat in het midden van de Jiggler in het zwembad of een rit in een Challenger.

Meer informatie en advies op maat
Wilt u meer weten over onze waterglijbanen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact