Project

Landgoed De Berenkuil

Landgoed de Berenkuil in Grolloo, Drenthe, biedt haar bezoekers sinds het voorjaar van 2019 extra attractiewaarde. Watergames & More heeft voor de camping een interactieve waterspeelplaats voor kinderen van jong en oud gerealiseerd. Het Spray Park is volledig aangepast aan de Drentse omgeving.

Werkzaamheden project
Watergames & More heeft dit Spray Park turn-key opgeleverd. Dat betekent dat wij Landgoed de Berenkuil volledig hebben ontzorgd door het gehele traject uit handen te nemen. Wij waren verantwoordelijk voor het ontwerp, de levering en de montage van het Spray Park inclusief de bijbehorende voorzieningen, zoals waterzijdige installaties en bouwkundige werkzaamheden.

Doelgroep
Landgoed de Berenkuil wilde, naast het bestaande zwembad, graag hun doelgroep verbreden door attracties te bieden voor kinderen van alle leeftijden. De toestellen in het Spray Park zijn afgestemd op de speelbehoefte van de leeftijd per doelgroep. Ze zijn veilig en rustig genoeg voor jonge kinderen en bieden voldoende actie en uitdaging voor oudere kinderen. De diversiteit van de watertoestellen zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden actief worden beziggehouden.

Picture: Landgoed de Berenkuil

Ontwerp
Watergames & More maakte een uniek ontwerp dat zowel bij de huisstijl van de familiecamping past, als bij de omgeving. Landgoed de Berenkuil heeft bepaald welke kleuren en toestellen er op de speelplaats komen. Alle elementen in het 180 m² tellende Spray Park verwijzen naar de provincie Drenthe. Zo verwijst de ondergrond naar de zandgronden, de Discovery Stream naar de rivieren en beekjes en de zwerfkeien naar de hunebedden. Omdat interactie met water een belangrijk speerpunt is in het ontwerp, schakelen de watertoestellen aan en uit volgens een steeds wisselend patroon, waardoor de jonge bezoekers keer op keer worden verrast.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact