Nieuws

Waterspel op campings

Leestijd: 2,5 minuten.

Steeds meer vakantieparken en campings kiezen ervoor om waterspel toe te voegen aan hun locatie. Zo kunnen zij de attractiewaarde verhogen, de doelgroep verbreden en het hele jaar invloed uitoefenen op hun bezoekersaantallen. Vele campings kozen al voor spetterend waterspel: we lichten er vier uit.

Waterspel op campings

Camping Julianahoeve
De toonaangevende camping Julianahoeve in het Zeeuwse Renesse vindt het belangrijk dat kinderen en hun ouders plezier hebben. Waterspel is daarbij van groot belang. Zij kozen er daarom voor om een gethematiseerd Spray Park te realiseren, dat past in hun eigen unieke huisstijl. Watergames & More heeft in samenwerking met Jora Vision een Spray Park van maar liefst 265m² ontworpen, vol waterspeeltoestellen van Waterplay Solutions Corp. De toestellen in het Spray Park, zoals de Mega Soaker, zitten bovendien bomvol verwijzingen naar de omgeving van de camping; het strand, watersport, Zeeland en het lokale landschap.

Waterspel op campings

Vakantiepark De Boomgaard
Vakantiepark De Boomgaard in Westkapelle, Zeeland, koos er een aantal jaar geleden voor om haar bestaande voorzieningen te renoveren en nieuwe attracties toe te voegen aan haar camping. De unieke waterattractie die Watergames & More realiseerde biedt iedere leeftijdsgroep een manier om te genieten van water. De attractie combineert drie Watergames & More waterglijbanen, namelijk de Waverider, Challenger en Jiggler, met een Spray Park. De waterglijbanen en waterspeeltoestellen zijn volledig gethematiseerd. De vormgeving van de waterattractie is geïnspireerd op het Zeeuwse landschap en hebben een warm en speels karakter; een échte blikvanger op de camping. Gasten van camping De Boomgaard zijn sindsdien erg lovend over de spetterende waterattractie.

Waterspel op campings

Molecaten Park Bosbad Hoeven
Bij Molecaten Park Bosbad Hoeven in Brabant heeft Watergames & More in de zomer van 2014 een uitdagende waterglijbaan en spetterend Spray Park gerealiseerd. Het vakantiepark wilde kinderen van diverse leeftijden aanspreken en daarnaast de attractiewaarde van het park verhogen. Watergames & More realiseerde een Spray Park van 676 m² bestaande uit twee, op zichzelf staande zones. De eerste zone is speciaal ingericht voor peuters en kleuters en heeft het thema Grassland Series van Waterplay Solutions Corp. gekregen. De tweede zone bevat waterspeeltoestellen uit de Waterplay Solutions Corp. Revolutions Collectie en is bedoeld voor de wat oudere kinderen. Daarnaast kunnen kinderen en volwassenen elkaar uitdagen om zo snel mogelijk naar beneden te glijden op de 4-baans Watergames & More Superslider. Watergames & More heeft zowel het Spray Park als de waterglijbaan turnkey opgeleverd, inclusief de fundering, waterbehandelingsinstallaties en certificering. Sindsdien is het optimaal genieten van water voor de bezoekers van Bosbad Hoeven.

Waterspel op campings

Bron foto: Landgoed De Berenkuil

Landgoed De Berenkuil
Landgoed de Berenkuil wilde, naast het bestaande zwembad, graag hun doelgroep verbreden door attracties te bieden voor kinderen van alle leeftijden. Watergames & More maakte een uniek ontwerp dat zowel bij de huisstijl van de familiecamping past, als bij de omgeving. Alle elementen in het 180 m² tellende Spray Park verwijzen naar de provincie Drenthe. Zo verwijst de ondergrond naar de zandgronden, de Discovery Stream naar de rivieren en beekjes en de zwerfkeien naar de hunebedden. Omdat interactie met water een belangrijk speerpunt is in het ontwerp, schakelen de watertoestellen aan en uit volgens een steeds wisselend patroon, waardoor de jonge bezoekers keer op keer worden verrast. Het Spray Park is eind mei 2019 met veel gespetter in gebruik genomen.

Waterspel van Watergames & More
Een unieke waterattractie kan volledig naar wens worden samengesteld. Samen met u bepalen we welke doelgroepen en leeftijden u wilt aanspreken met de waterattractie en waar u precies naar zoekt. Zo kunnen we samen bepalen of bijvoorbeeld een waterglijbaan, Spray Park of andere (maatwerk) attractie het beste bij uw camping past. Bekijk onze producten of neem contact op met Watergames & More voor advies op maat.

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact