Project

Camping de Krabbeplaat

In het voorjaar van 2021 heeft Watergames & More bij Camping de Krabbeplaat een Spray Park gerealiseerd als aanvulling op de bestaande faciliteiten. Met het Spray Park wordt ingespeeld op de behoefte van de camping om ook de jongste doelgroep te bedienen. Daarnaast is het Spray Park rolstoeltoegankelijk waardoor iedereen mee kan spelen. 

Combinatie van peuterbad & Spray Park
Op Camping de Krabbeplaat is gekozen voor een combinatie van een peuterbad met waterglijbaantje en een Spray Park uitgerust met diverse toestellen van onze partner Waterplay Solutions Corp. Toestellen als de ‘Spinny Squirt’ (rode draaibare bol) en de ‘Funbrella’(waterparaplu) in het peuterbad spelen specifiek in op de jongste doelgroep, maar er zijn ook toestellen geplaatst voor de oudere kinderen. Voorbeelden hiervan zijn de ‘Sneaky Soaker’ (kantelemmertjes) en ‘Curvy Cane’ (Staande groene sproeier). Sproeiers zoals de ‘Spray Tunnel’ (rand peuterbad) zorgen daarnaast voor een leuk samenspel tussen de kinderen. Door samen te werken kunnen kinderen de nozzels van de sproeiers namelijk dichtdrukken waardoor andere sproeiers hoger gaan spuiten.

Werkzaamheden deels in eigen beheer
Camping de Krabbeplaat heeft ervoor gekozen om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren in eigen beheer en een deel door ons. Zo is het grondwerk gedaan door de camping en heeft Watergames & More de gehele waterzijdige installatie (inclusief een prefab ingerichte techniek- en bufferkelder) gerealiseerd. Een goede onderlinge afstemming hierbij zorgt voor een geoptimaliseerd proces en waarborging van kwaliteit. In de foto hieronder is te zien dat de vloer wordt gestort.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact