Project

Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Voor Succesparken Rhederlaagse Meren realiseerde Watergames & More zowel een waterglijbaan als Spray Park. Met de waterglijbaan en het Spray Park biedt Rhederlaagse Meren haar gasten voortaan volop waterpret tijdens warmere dagen.

Zomers Spray Park met waterglijbaan
Het Spray Park is gerealiseerd in de ‘Surf Spray’ collectie van onze partner Waterplay Solutions Corp. De Surf Spray collectie brengt de rust en de speelsheid van het strand perfect tot uiting. Watertoestellen als de beach balls, palmbomen en een surfplank geven het Spray Park een zomerse uitstraling.

Door naast het Spray Park ook een waterglijbaan te realiseren zorgt Rhederlaagse Meren ook voor waterpret voor de oudere kinderen. Bij de realisatie van het project hebben we in de uitvoering samengewerkt met de bouwkundig aannemer en installateur van onze opdrachtgever. Zo zijn alle aansluitingen van de waterglijbaan afgestemd op het foliebad. Door zorgvuldige voorbereiding hebben we dit project in een korte tijdsbestek uit kunnen voeren.

Slimme keuzes
Bij de realisatie van de waterglijbaan en het Spray Park zijn slimme keuzes gemaakt over de werkverdeling. Door goed overleg en het aanbrengen en van heldere demarcaties is er vaak meer mogelijk dan er op het eerste gezicht lijkt. Zo kon Rhederlaagse Meren zowel een Spray Park als waterglijbaan realiseren door verschillende werkzaamheden zelf uit te voeren.

Er is in constructief overleg gekozen om geen specifieke sturingstechniek toe te passen om binnen het door de opdrachtgever verstrekte budget te werken. Dit scheelt aanzienlijk in kosten, terwijl het geen afbreuk doet aan de wens van de opdrachtgever en de doelgroep die het Spray Park gebruikt.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact