Nieuws

Werkzaamheden Spray Park voor Landgoed de Berenkuil gestart

Deze week zijn de werkzaamheden aan het Spray Park voor Landgoed de Berenkuil in Grolloo, Drenthe, gestart. Watergames & More realiseert een Spray Park waarin alle elementen verwijzen naar de provincie Drenthe. Hiermee verhoogt De Berenkuil haar attractiewaarde.

Het 180 m² tellende Spray Park in Drenthe wordt volledig naar wens ingericht. Landgoed de Berenkuil heeft bepaald welke kleuren en toestellen er op de speelplaats komen. Alle Waterplay toestellen in dit Spray Park verwijzen naar het thema Drenthe, zodat het volledig aansluit bij de uitstraling en locatie van de camping. Zo verwijst de ondergrond naar de zandgronden, de Discovery Stream naar de riviertjes en beekjes en de Surf Stones naar de hunebedden. Het Spray Park wordt hierdoor onderdeel van de omgeving.

Veilig en duurzaam spelen
Een Spray Park is een veilige speelomgeving voor kinderen van jong en oud. Door het ontbreken van stilstaand water ontstaat er geen verdrinkingsgevaar en ook biedt de ondergrond voldoende slipweerstand om onnodig uitglijden te voorkomen. Daarnaast is een Spray Park een goede keuze voor het milieu. De toestellen schakelen zichzelf uit wanneer er geen kinderen aan het spelen zijn. Bovendien zijn er geen complexe waterbehandelingsinstallaties nodig om het water op de juiste kwaliteit te houden. Verder schakelen de toestellen aan en uit volgens een wisselend programma, zodat kinderen keer op keer verrast worden.

Werkzaamheden Landgoed de Berenkuil

Oplevering voor het vakantieseizoen
De werkzaamheden aan het Spray Park zijn deze week gestart. Naar verwachting wordt het Spray Park eind mei a.s. opgeleverd. Nog precies op tijd voor het zomerseizoen! Kinderen kunnen vanaf dan nog meer gaan genieten van water bij Landgoed de Berenkuil.

Een Spray Park biedt een relatief eenvoudige oplossing voor het verhogen van attractiewaarde. Bent u benieuwd wat een waterattractie kan betekenen voor uw locatie? Bekijk onze productpagina of neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Watergames & More dan op LinkedIn en Twitter, of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact