Project

Camping Julianahoeve

De toonaangevende Camping Julianahoeve in Renesse vindt het plezier voor kinderen én ouders heel belangrijk. Zij hebben daarom gekozen voor een gethematiseerd Spray Park, dat volledig past in hun eigen unieke huisstijl. Camping Julianahoeve in Renesse ligt midden in het prachtige Zeeuwse duinlandschap en op slechts vijf minuten lopen van het strand. Het decor van dit prachtige Zeeuwse landschap komt ook terug in de thematisering van het park. Zo is er een duincafé, brasserie met streekgerechten en een overdekte speeltuin met zandkasteelthema. De watertoestellen in het Spray Park zitten ook bomvol verwijzingen naar thema’s als strand, watersport, Zeeland en het lokale landschap in de omgeving van Renesse.

Betrouwbare partner in waterpret
Watergames & More bouwde het Spray Park in samenwerking met Jora Vision, die de volledige thematisering heeft verzorgd. Het projectmanagement werd verzorgd door Property & Projects. Door samenwerkingen aan te gaan met specialisten is Watergames & More in staat om een totaaloplossing te bieden. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering zijn wij het aanspreekpunt en zorgen we dat het project soepel en voorspoedig verloopt. Als ervaren waterspecialist kunnen wij altijd en overal een unieke sleutelklare totaaloplossing bieden, ook als het gaat om opdrachten met spoed of extra urgentie.

Wilt u ook meer bezoekers trekken en meer omzet genereren? Met Watergames & More kunt u op elke locatie en met ieder budget een prachtige waterspeelplaats realiseren: het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft! Maatwerk glijbanen, Aquaglide Challenge Tracks, Fonteintechniek of Spray Parks: met Watergames & More wordt elke locatie een spetterend waterparadijs.

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact