Nieuws

Zomer-tip: De 35 leukste Spray Parks in Nederland & België

Of het nu gaat om een vakantie of alleen een dagje uit, deze zomer gaan we massaal op zoek naar recreatie in eigen land. Met het mooie weer in het verschiet, maakten wij alvast een lijst met de leukste waterspeeltuinen van Nederland en België, ook wel Spray Parks genoemd. Plezier, verkoeling en speels bewegen in één! Lees meer…..

Wat zijn Spray Parks?
Spray Parks zijn waterspeelplaatsen met o.a. interactieve waterspuiters en fonteinen, waarmee individueel of in groepsverband gespeeld kan worden. Door combinaties van waterstralen, geluid, oorzaak-gevolg relaties en elementen die 360˚ kunnen draaien, wordt het waterspel buitengewoon interactief.
In Spray Parks kan veilig gespeeld worden, ook in de 1,5 meter maatschappij. Spray Parks zijn ruimtelijk, het water van zwembadkwaliteit en de vloer slipvast. Het water uit de sproeiers komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd, waardoor het een bijzonder veilige speelomgeving biedt voor alle leeftijden. Bovendien is het duurzaam, omdat nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt.

De 35 leukste Spray Parks in Nederland & België
Voor een vakantie of dagje uit met buitengewoon veel attractiewaarde voor het hele gezin, raden wij de onderstaande locaties aan. Let op: check vóór het bezoek de openingstijden en maatregelen via de websites van de locaties.

Klik op onderstaande kaart voor een
geografisch overzicht van bovenstaande locaties:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact