Project

Familienbad Vogelsang

In Familienbad Vogelsang heeft Watergames & More in het voorjaar van 2019 diverse waterattracties gerealiseerd, namelijk een Adventurer waterglijbaan en een Spray Park (inclusief Splash Area en Discoverer waterglijbaan). Deze opdracht was onderdeel van een grote renovatie van de locatie, met Pellikaan Bouwbedrijf als hoofdaannemer.

Het Spray Park met Splash Area en Discoverer
Het Spray Park is naar wens van de opdrachtgever samengesteld. Door verschillende zones te combineren, worden er verschillende doelgroepen bediend. In één gedeelte van het Spray Park staan enkele hoge watertoestellen, zoals de Daisy Mae Windy en de Waterleaf, waar de iets oudere kinderen zich mee kunnen vermaken. In het andere deel staan een Misty Twisty (welke water sproeit als de puzzel is opgelost), een Funbrella (een paraplu van water waar kleine kinderen zich onder kunnen ‘verstoppen’) en diverse grondspuiters. Dit soort lage watertoestellen zijn rustig en toegankelijk, en  stimuleren jonge kinderen in de eerste stappen naar het watervrij worden.

Ongeveer de helft van het Spray Park betreft een Splash Area; dit is een gebied waarin waterspeeltoestellen in een peuterbad zijn geplaatst. In dit gebied staat ook een Discoverer-waterglijbaan (een type 1.1 waterglijbaan), uitgevoerd in een wit-blauw-boogpatroon.

Adventurer
Aan de rand van het grote bad staat de Adventurer waterglijbaan, bedoeld voor de iets oudere kinderen. Dit is een type 2.1 waterglijbaan (een gebogen waterglijbaan tot 3 meter hoog, met een maximale helling van 70%). De waterglijbaan is gemaakt van hoogstaand glasvezelversterkt polyester en uitgevoerd in een rode RAL-kleur.

Werkzaamheden project
Naast het maken van het ontwerp, leverden we de waterspeeltoestellen en waterglijbanen en verzorgenden we de montage en de waterzijdige & elektrotechnische werkzaamheden. De bouwkundige werkzaamheden zijn door derden uitgevoerd. Ook voor de vloerafwerking van het Spray Park hebben we nauw samengewerkt met derden om het geheel op te leveren.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Zwembad Reidener Schwämm Redange-sur-Attert, Luxemburg
Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Freibad Copa Ca Backum Herten, Duitsland
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact