Project

Zwembad de Ringberg

In Scheemda, Groningen, heeft Zwembad de Ringberg sinds de zomer van 2018 een nieuwe Watergames & More familieglijbaan. Voor dit project hebben lokale vrijwilligers zich ingezet om met beperkte middelen een mooie attractie te realiseren.

Waverider De Ringberg

Een veilige attractie voor alle leeftijden
De stichting hechtte veel waarde aan de veiligheid voor de gebruikers. Het zwembad is populair bij de jeugd, waaronder jonge kinderen. De familieglijbaan (of Waverider) is een hele geschikte attractie voor jong en oud. De waterglijbaan gaat met een maximale helling van 35% in een golfbeweging naar beneden. Bezoekers kunnen alleen of met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. Omdat de glijbaan open en veilig is, kunnen gezinnen met (jonge) kinderen er zonder zorgen gebruik van maken. Meer zien? Bekijk hieronder dan alvast de video:

Werkzaamheden project
Watergames & More leverde de glijbaan, monteerde deze en verzorgde ook de bouwkundige werkzaamheden om de waterglijbaan te realiseren. Zwembad de Ringberg heeft zelf vrijwilligers en samenwerkingspartners ingezet, wat kosten heeft bespaard. Watergames & More kan zowel turnkey projecten opleveren, als delen van het project verzorgen als de opdrachtgever dit zelf wil verzorgen. Op deze manier kan er ook met beperkte middelen een mooie waterattractie worden gerealiseerd.

Waverider De Ringberg

Voordelen die de waterglijbaan heeft gebracht
De reden voor de stichting om voor een nieuwe waterglijbaan te kiezen was het verhogen van de attractiewaarde van het openluchtbad en, hiermee logischerwijs samenhangend, het aantrekken van meer bezoekers. Dat is gelukt: “Wij verwachtten beduidend meer bezoekers en we zien inderdaad de bezoekersaantallen omhoog gaan sinds de waterglijbaan er is. Het trekt vooral kinderen tussen de 4 en 18 jaar aan.” Aldus de voorzitter van Stichting Zwembad de Ringberg.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact