Nieuws

Glijbanen en Spray Park voor Hallenbad Vogelsang klaar voor publiek

Hallenbad Vogelsang in het Duitse Solingen is bezig met een renovatie aan haar zwembad om het zwembad weer een boost te geven. Als onderdeel daarvan heeft Watergames & More een Spray Park, glijbaan en peuterglijbaan gerealiseerd. Het zwembad met waterspeeltoestellen is bijna klaar om het publiek weer te laten genieten van water.

Spray Park en glijbanen voor de kinderen
Zwembad Vogelsang krijgt een Spray Park. De toestellen van Waterplay zorgen voor speelplezier voor kinderen van jong en oud. Het Spray Park bevat onder andere een Funbrella, Waterleaf en Wiggly Jr. en deze zijn custom gemaakt voor het zwembad. Hierdoor sluiten ze volledig aan bij de wensen van Hallenbad Vogelsang.

Een Spray Park is een veilige en uitdagende speelomgeving voor kinderen. Door het ontbreken van stilstaand water ontstaat er geen verdrinkingsgevaar en de toestellen bevatten geen scherpe randen. Het Spray Park prikkelt de nieuwsgierigheid van kinderen rondom water en zorgt ervoor dat ze zich kunnen blijven vermaken. Verder zijn er twee kleine glijbanen geplaatst om het speelplezier te vergroten.

Hallenbad Vogelsang

Een A-tot-Z-oplossing of ondersteunen bij een project
Watergames & More kan projecten turn-key opleveren. Dat betekent dat wij de opdrachtgever volledig ontzorgen en alles uit handen nemen. Maar we kunnen ook delen van een project verzorgen. Voor Hallenbad Vogelsang waren we verantwoordelijk voor de levering van de toestellen voor het Spray Park. Deze toestellen hebben we ook aangesloten op de leidingen. Voor de vloerafwerking en de oversprayzone hebben we nauw samengewerkt met derden om het Spray Park goed op te leveren. Daarnaast leverden we een kleine glijbaan en een peuterglijbaan.

Als we delen van het project uit handen nemen, houden we ook contact met andere partijen, attenderen we op de kwaliteit en nauwkeurigheid van de installatie en zorgen we dat bijvoorbeeld het Spray Park uitvoerig wordt getest door de hoofdaannemer. We zorgen ervoor dat onze service van dezelfde kwaliteit is als wanneer wij u volledig ontzorgen.

Een boost voor uw zwembad
Bezoekers van Hallenbad Vogelsang hoeven niet lang meer te wachten tot ze weer kunnen genieten van water; het vernieuwde zwembad met waterspeeltoestellen is bijna klaar voor oplevering. Bent u benieuwd wat wij voor uw zwembad kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact