Nieuws

Een nieuwe familieglijbaan voor zwembad De Ringberg

In Scheemda, Groningen krijgt zwembad De Ringberg een nieuwe familieglijbaan. Voor dit project hebben lokale vrijwilligers zich ingezet om met beperkte middelen een mooie familieglijbaan aan te schaffen. Watergames & More is gedurende het gehele traject betrokken bij het project.

Familiepret op de glijbaan
De familieglijbaan voor het openluchtzwembad betreft een Waverider. De glijbaan wordt ongeveer 12,5 meter lang, start op een hoogte van circa 3 meter en gaat in een golfbeweging naar beneden. De Waverider is de ideale attractie voor jong en oud. Bezoekers kunnen met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. Omdat de glijbaan open en veilig is, is hij ook geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Dat zorgt zeker voor waterpret!

Van begin tot eind betrokken
Watergames & More is vanaf het begin van het project betrokken bij de familieglijbaan voor zwembad De Ringberg. De Waverider wordt turn-key opgeleverd, dus zwembad De Ringberg wordt volledig ontzorgd. Wij monteren de glijbaan en verzorgen ook de bouwkundige werkzaamheden om de glijbaan te realiseren. Bijgaande foto’s zijn een sfeerimpressie van eerder gerealiseerde Waveriders.

Familieglijbaan Watergames & More

Ook met een kleiner budget
Watergames & More kan dus ook mooie projecten bieden voor zwembaden met een kleiner budget en/of beperkte middelen. Zwembad De Ringberg wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zij hebben zich dan ook ingezet om uiteindelijk met een kleiner budget een familieglijbaan te kunnen realiseren. Bij dit soort projecten kunnen eventueel ook eigen samenwerkingspartners gekozen worden, waardoor veel zelf verzorgd kan worden. Met beperkte middelen is altijd meer mogelijk dan van tevoren wordt gedacht.

Is uw zwembad ook toe aan vernieuwing ongeacht uw beperkte budget? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact