Project

Zwembad Nieuw Aquamar

In het voorjaar van 2019 heeft Watergames & More een maatwerk Spray Park gerealiseerd bij Zwembad Aquamar in Katwijk, in opdracht van OLCO-Sportsphere B.V. Wij zijn van ontwerp tot aan oplevering betrokken geweest bij het project.

Werkzaamheden project
Het Spray Park is turn-key opgeleverd. Dit betekent dat wij de opdrachtgever het gehele traject uit handen hebben genomen. Wij waren verantwoordelijk voor het ontwerp en de engineering van het Spray Park. Daarnaast waren we verantwoordelijk voor de levering en montage van het Spray Park, inclusief de bijbehorende voorzieningen als sturingstechniek, bouwkundige werkzaamheden en waterzijdige installaties. Tot slot hebben we deskundig advies met betrekking tot het project geleverd. OLCO-Sportsphere is hierdoor volledig ontzorgd.

Maatwerk
Op verzoek van de opdrachtgever hebben we typisch Katwijkse elementen in het Spray Park terug laten komen. Het Spray Park stelt een duinlandschap voor, met duingras, keien (zogeheten Surf Stones), het strand en de zee. Daarnaast realiseerde Watergames & More een maatwerk speelstructuur in de vorm van een baken, in het midden van het Spray Park. In Katwijk staat de Vuurbaak, dat is de vuurtoren op het strand. De speelstructuur in het Spray Park heeft de naam Glijbaak gekregen.

3D Design
Op basis van wensen van de opdrachtgever hebben wij een ontwerp gemaakt in 3D, zodat de opdrachtgever een goed beeld kreeg van de uiteindelijke realisatie. Doordat we twee designers in huis hebben, kunnen we snel schakelen en de ontwerpwensen van de opdrachtgever met zo min mogelijk ruis vertalen in een ontwerp. Bij het ontwerpen hebben we rekening gehouden met de juiste balans tussen spanning & veiligheid en uitstraling & functionele mogelijkheden. Hieronder is te zien hoe het 3D zich verhoudt tot het uiteindelijke gerealiseerde project.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Zwembad Reidener Schwämm Redange-sur-Attert, Luxemburg
Spray Parks
Baxmannbad Hessisch Oldendorf, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Sport- en Waterpark H2O Herford Herford, Duitsland
Spray Parks
Spray Parks
Zwembad Aarweide Nieuwveen
Spray Parks
Freibad Copa Ca Backum Herten, Duitsland
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact