Project

Het Drielandenpunt

Spannende fonteinen, prachtige watertafels en uitdagende waterspeeltuinen: met de interactieve fonteinen van Watergames & More wordt iedere openbare ruimte een waar speelparadijs. Onze fonteinen zijn uitdagend en toegankelijk. Als ornament of als speelplaats: het is de ideale manier om te genieten van water, zonder badkleding nodig te hebben.

Het drielandenpunt is al jaren een toeristische hotspot. Precies op de plek waar Duitsland, België en Nederland aan elkaar grenzen, staan verschillende fonteinen. Dankzij een computerprogramma met willekeurige schakeling wordt telkens een ander sproeiprogramma actief. Zo worden de gasten steeds opnieuw verrast door spontaan sproeiende fonteinen. Dankzij onze maatwerkoplossing past de waterspeeltuin bovendien perfect bij de andere attracties van het Drielandenpunt.

Fonteinen als uniek maatwerk
Door onze samenwerkingen met gerenommeerde natuursteenproducenten kunt u watertafels en fonteinen op maat ontwerpen en laten realiseren – ongeacht uw gewenste vorm en formaat. Wij passen hierin de meest uiteenlopende fonteintechnieken toe. Zo kunt u de waterspeelplaats zelfs uitbreiden met LED-verlichting en geluidseffecten. Door actieknoppen, sensoren en tijdschakelaars toe te voegen, wordt extra interactiviteit toegevoegd en komt het park helemaal tot leven.

De basis van een interactieve waterfontein speeltuin is een combinatie van bijvoorbeeld natuursteen en fonteintechniek. Indien gewenst kunnen daar ook Spray Park speelelementen aan toegevoegd worden. Door het beste van diverse technieken te combineren, ontstaat een unieke kijk-en-doe-fontein met een mix van watertafels, kreekjes, fonteinen en speeltoestellen. Verras uw gasten of bezoekers met een interactieve fontein met multimedia-effecten!

   Neem contact op
   Nieuwsbrief
   Volg ons via LinkedIn
   Volg ons via Facebook
   Volg ons via Youtube