Project

BatensteinBuiten

Het drie-in-één Spray Park op het buitenterrein van zwembad Batenstein in Woerden is een spetterende waterspeelplaats. Het Spray Park is ingedeeld in drie zones. Elke zone richt zich op een bepaalde leeftijdsgroep. Zo kunnen peuters en kleuters veilig spelen bij de lagere toestellen en zijn er voor de oudere kinderen onder andere Splash Blaster waterkanonnen en Sneaky Soaker waterstorttoestellen. Elke zone heeft afzonderlijke activators, waardoor de zones los van elkaar aangezet kunnen worden.

Compleet buitenspeelterrein
In opdracht van de eigenaar van zwembad Batenstein, WoerdenSport, hebben wij van Watergames & More het Spray Park gerealiseerd in samenwerking met hoofdaannemer en speeltoestelleverancier VrienDD. Dankzij onze sleutelklare oplevering is het Spray Park direct klaar voor gebruik. Hierdoor heeft de hoofdaannemer zich volledig kunnen richten op de verdere aankleding van BatensteinBuiten. Het buitenterrein is uitgerust met een midgetgolfbaan, air-trampoline, kabelbaan en diverse speelplaatsen. Met de opening van het Spray Park is het buitenspeelterrein compleet!

Ombouwen naar Spray Park: Kosten efficiënt
Het Spray Park is in de plaats gekomen van het peuterbadje. Het ombouwen van een peuterbadje naar een Spray Park is kosten efficiënt omdat, net als in Batenstein, het oude bassin vaak gebruikt kan worden om de toestellen en leidingen in te bevestigen. Daarnaast wordt er een antislipvloer gestort om optimale veiligheid van de spelende kinderen te garanderen.

Speelplezier voor brede doelgroep
Door de verschillende leeftijdszones is het Spray Park voor een grote groep kinderen aantrekkelijk. Het Spray Park verbruikt bovendien minder water dan een zwembadje en is ook bij minder weer een uitermate geschikte speelplaats voor jonge en oudere kinderen.

Wat zijn de mogelijkheden voor u?
Wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw eigen Spray Park! Vind meer informatie in de Spray Park catalogus of neem direct contact met ons op.

Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Eis Greissler Krumbach, Oostenrijk
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Wellnesscentrum Les Thermes Strassen en Bertrange
Spray Parks
Indoor Spielplatz Springolino Herford, Duitsland
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube