Nieuws

Speelweide Zwembad De Fluit krijgt Spray Park

Spannende tijden voor Zwembad De Fluit in gemeente Leidschendam-Voorburg, vlakbij Den Haag. Het ruim veertig jaar oude zwembad wordt momenteel vervangen door een compleet nieuw zwembadcomplex. Het nieuwe zwembad zal diverse binnenbaden krijgen en ook een speelweide met Spray Park.

Bij de aanleg van het nieuwe zwembad heeft gemeente Leidschendam-Voorburg gekozen voor een innovatief en duurzaam aanbestedingstraject. Deze aanbesteding is gewonnen door BAM Utiliteitsbouw. Voor de installatiewerkzaamheden heeft BAM de hulp ingeroepen van installatiebedrijf Van Dorp Zwembaden. Eyecatcher van deze speelweide is een compleet nieuw Spray Park waarvan Watergames and More de speelelementen levert en de technische realisatie zal begeleiden.

In samenwerking met Van Dorp installaties hebben we het Spray Park nu in alle bouwtekeningen en ontwerpen opgenomen. Dankzij deze specificaties kan direct begonnen worden met de bouw van de waterspeelplaats. Om een perfecte installatie van de speeltoestellen te garanderen blijven we als adviseur en projectmanager bij het project betrokken. Dankzij deze werkwijze kan het Spray Park tegen een zeer scherpe prijs gerealiseerd worden.

Het Spray Park van De Fluit zal bestaan uit een Water-O waterboog, een Sneaky Soaker 3 en diverse verzonken sproei-installaties (grondspuiters). Alle speeltoestellen zijn afkomstig van Spray Park-producent Waterplay en worden gekenmerkt door duurzaamheid en een vakkundige afwerking.

De toestellen voor het Spray Park van zwembad De Fluit zullen medio oktober op locatie arriveren. Tijdens alle werkzaamheden kan overigens gewoon gezwommen blijven worden bij De Fluit, het oude zwembadgebouw blijft namelijk open totdat de nieuwbouw begin 2016 haar deuren zal openen.

In het verleden hebben wij al meerdere zwembaden en recreatieparken bijgestaan bij het realiseren van een Spray Park, ook binnen een scherp budget. Zo hebben we eerder dit jaar de realisatie mogelijk gemaakt van een Spray Park bij openluchtzwembad De Bercken in Reuver. Dankzij onze begeleiding en advies kon hier op basis van zelfwerkzaamheid met een kleiner budget toch een groots Spray Park gerealiseerd worden.

Wilt u op uw camping, bungalowpark of zwembad ook een Spray Park realiseren? Bekijk onze Spray Park-productpagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact