Nieuws

Glijden door vuurtoren bij Camping Julianahoeve

Bij Camping Julianahoeve in Renesse (Zeeland) realiseren wij een prachtige nieuwe maatwerk waterglijbaan in de vorm van een vuurtoren. Het gaat hierbij om een unieke constructie die geheel aansluit bij de thematisering van Camping Julianahoeve.

Geïnspireerd op het Zeeuwse kustlandschap

Camping Julianahoeve in Renesse ligt midden in het prachtige Zeeuwse duinlandschap en op slechts vijf minuten lopen van het strand. Het decor van dit prachtige Zeeuwse landschap komt ook terug in de thematisering van het park. Zo is er een duincafé, brasserie met streekgerechten en een overdekte speeltuin met zandkasteelthema.

Ook het Spray Park, dat wij in het voorjaar van 2015 realiseerden, sluit aan bij deze huisstijl met maatwerk speeltoestellen waar watersport, zee en strand naar voren komen. Ook de nieuwe vuurtorenwaterglijbaan sluit straks perfect aan bij dit geweldige kustthema.

Uniek maatwerk

De nieuwe vuurtoren waterglijbaan komt bij het peuterbad van Juultjes’ Zwemparadijs, het zwembad van Camping Julianahoeve. De glijbaan krijgt een hoogte van drie meter en heeft een trap aan de achterzijde. De gasten klimmen omhoog en kruipen door de vuurtoren heen om vervolgens naar beneden te glijden.

De waterglijbaan is een unieke maatwerkoplossing van compact, sterk en duurzaam handlay-up polyester. Het geheel is afgewerkt met een resistente, duurzame coating die chemicaliën bestendig is. Ook maakt deze coating de glijbaan kleur- en slijtvast zodat de kleuren mooi en levendig blijven en hij jarenlang mee gaat.

Dankzij ons ervaren team van installateurs kunnen we deze nieuwe glijbaan versneld en nog voor de start van het nieuwe seizoen opleveren. Op 11 maart a.s. zullen de eerste gasten al van de glijbaan gebruik kunnen gaan maken.

Sleutelklaar maatwerk

Maatwerk glijbanen, Aquaglide Challenge Tracks, Fonteintechniek of Spray Parks: met Watergames & More wordt elk zwembad een spetterend waterparadijs. Als ervaren waterspecialist kunnen wij altijd en overal een unieke sleutelklare totaaloplossing bieden, ook als het gaat om opdrachten met spoed of extra urgentie.

Wilt u ook meer bezoekers trekken en meer omzet genereren? Met Watergames & More kunt u op elke locatie en met ieder budget een prachtige waterspeelplaats realiseren: het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft!

Bekijk gerust eens onze productpagina’s of neem geheel vrijblijvend direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact