Project

Vakantiepark Schaijk

Steeds meer vakantieparken en campings kiezen ervoor om waterspel toe te voegen aan hun locatie. Zo kunnen zij de attractiewaarde verhogen, de doelgroep verbreden en het hele jaar invloed uitoefenen op hun bezoekersaantallen. Een mooi voorbeeld daarvan is Vakantiepark Schaijk van Roompot Vakanties in Noord-Brabant, dat een Spray Park van Watergames & More toevoegde aan het park.

Attractiewaarde
Vakantiepark Schaijk zocht naar een oplossing om de attractiewaarde van het park te verhogen, met een aantrekkelijk investeringsbudget. Een Spray Park bood hier uitkomst: de start-, exploitatie- en onderhoudskosten zijn veel lager dan bijvoorbeeld van een zwembad, terwijl de attractiewaarde voor gasten enorm toeneemt.

Werkzaamheden project
Watergames & More heeft voor het vakantiepark een Spray Park ontworpen met een oppervlakte van 80 m², met daarin diverse waterspeeltoestellen. Naast het ontwerp hebben we het gehele traject van ontwikkeling tot en met de ‘turn-key’ oplevering voor het park gerealiseerd en het management van het vakantiepark daarbij volledig ontzorgd.

Collectie
Dit Spray Park is ontworpen met waterspeeltoestellen uit de Waterplay Solutions Corp. Wildwood Nature Collection. Hoge wilde bloemen, gigantische regenachtige bladeren en op gras geïnspireerde waterkanonnen vormen de basis voor deze collectie. Dit thema en de gekozen heldere kleuren zorgen voor een vrolijk en passend geheel in het vakantiepark.

Overspray zone
Net als elk ander Spray Park, heeft ook het Spray Park in Vakantiepark Schaijk een zogenaamde overspray zone. Dit is een verharde zone direct om het speelgedeelte heen, waardoor het water dat rond spettert of verwaait, opgevangen wordt en op het Spray Park blijft. Dit beschermt het omliggende landschap en voorkomt gevaren en schade. Zonder overspray zone zouden er waterplassen ontstaan, wat nadelig is voor de gezondheid en veiligheid (glibberige aarde).

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

Spray Parks
Vakantiepark Exelshof Hechtel-Eksel
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact