Project

Zwembad de Schans

In opdracht van de gemeente Geertruidenberg heeft Watergames & More in het voorjaar van 2018 twee nieuwe waterglijbanen gerealiseerd. Één voor Zwembad de Schans te Geertruidenberg en één voor Zwembad de Ganzewiel te Raamdonksveer. Voor Zwembad de Schans heeft Watergames & More een WaveRider, oftewel een familiewaterglijbaan gerealiseerd.

De waterglijbaan
De WaveRider is een echte familiewaterglijbaan. Het is dan ook de oudste en meest gewaarde waterglijbaan in zwembaden. Het leuke aan de WaveRider is dat gebruikers met meerdere personen tegelijk naar beneden kunnen glijden. Omdat de waterglijbaan open is, is de waterglijbaan ook erg geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De WaveRider kan in allerlei kleuren gerealiseerd worden.

Met het realiseren van de WaveRider wordt extra attractiewaarde toegevoegd aan het zwembad en wil de gemeente het openluchtzwembad voorzien van een moderne twist. “Zodat Zwembad de Schans voor vijftien tot twintig jaar toekomstbestendig is’’, aldus wethouder van den Kieboom. Daarnaast wil Zwembad de Schans met de nieuwe waterglijbaan als extra voorziening meer bezoekers trekken.

Werkzaamheden
De bouw van de waterglijbaan is onderdeel van een totaal nieuw vernieuwingsplan. Zo is er naast een nieuwe waterglijbaan door derden een nieuwe kleedaccommodatie gerealiseerd, zijn de badranden gerenoveerd en zijn er duurzaamheidsmaatregelen getroffen, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Watergames & More is van A-Z betrokken geweest bij de realisatie van de waterglijbaan. Het project is turn-key opgeleverd. Daarmee heeft Watergames & More de gemeente ontzorgd. Bij het plaatsen van de WaveRider zijn er verschillende stappen ondernomen. Als eerste is de ondersteunende staalconstructie op de juiste positie geplaatst. Vervolgens zijn de glijbaansegmenten voorgemonteerd. Als laatste zijn de voorgemonteerde glijbaansegmenten bevestigd op de staalconstructie. In onderstaande foto is dit te zien. Klik hier om meer te weten te komen over het ontwerpproces van een waterglijbaan.

Een waterglijbaan van Watergames & More
Watergames & More heeft een eigen productlijn van waterglijbanen. In onze brochure vindt u alle producten uit deze lijn. Wilt u meer weten over de personalisatiemogelijkheden voor waterglijbanen, klik dan hier. Wij hechten veel aandacht aan hoge kwaliteit, service, veiligheid en duurzaamheid. Indien gewenst ontzorgen wij de opdrachtgever gedurende het gehele project en leveren we de waterglijbaan turn-key op.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact