Project

Zwembad Octopus

De Watergames & More Challenger staat op de plek van de oude glijbaan en dus is er creatief omgegaan met de beschikbare ruimte. De nieuwe glijbaan heeft een buisdiameter van 1200mm en is volledig geïsoleerd. Het startplatform bevindt zich op 6,5 meter hoogte en de glijbaan heeft een totale lengte van 48 meter. De glijbaan rit wordt nog spectaculairder met de multimediaeffecten, touch points en snelheidsmeter.

De Watergames & More Challenger begint met een Jump-element, waarbij het bochtsegment niet horizontaal maar verticaal is gebruikt. Hierdoor maakt de bezoeker als het ware een sprongetje naar beneden, waarna de rest van de rit volgt. Naast de gloednieuwe glijbaan, wordt ook de speeltrap vervangen. De trap bestaat uit twee delen, een platform op 2 meter hoogte en een tweede platform op 6,5 meter hoogte, waar de glijbaan start.

Multimediaeffecten
De glijbaan wordt uitgerust met licht- en geluidseffecten, een keuzescherm, touch points en een snelheidsregistratiemeter. Bij de start van de glijbaan hangt een keuzescherm waarop de bezoeker een thema kan selecteren. Afhankelijk van het geselecteerde thema klinkt er muziek en variëren de lichteffecten in de gehele glijbaan. Dit zorgt voor een unieke glijbaarit. In de glijbaan bevinden zich daarnaast verschillende touch points. De touch points zien eruit als lichtgevende handjes. Hoe meer touch points de bezoeker tijdens zijn rit aanraakt, hoe hoger zijn score! Daarnaast voegt de tijdregistratiemeter een extra spelelement toe aan de glijbaanrit. Bezoekers worden keer op keer gemotiveerd om hun score te verbeteren en tegen elkaar te strijden om te snelste tijd.

Bij de oplevering van de Watergames & More Challenger kreeg zwembad Octopus 5 jaar garantie en een onderhoudscontract van dezelfde duur. Wanneer het contract na 5 jaar verlengd wordt, wordt ook de garantie verlengd, naar 10 jaar.

Alle kennis onder één dak
Met deze complexe en bijzondere opdracht laat Watergames & More opnieuw zien dat zij is staat is om totaal projecten op te pakken, van het ontwerp tot en met de technische realisatie. Het vermogen om te kunnen aanhaken op bestaande situaties is een zeer gewaardeerde kwaliteit van Watergames & More. Hierdoor komen we regelmatig als winnaar uit de bus bij vergelijkbare aanbestedingen.

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact