Nieuws

Eén gemeente, twee nieuwe waterglijbanen

In de gemeente Geertruidenberg is de bouw van twee familieglijbanen van start gegaan. Zwembad De Schans en zwembad De Ganzewiel krijgen allebei een splinternieuwe glijbaan: familiepret gegarandeerd. De waterglijbanen zijn uitdagend voor alle leeftijden. Watergames & More is vanaf het ontwerp tot realisatie en oplevering betrokken bij het project.

Zwembad De Schans
In Geertruidenberg krijgt zwembad De Schans een WaveRider. Deze drie meter brede glijbaan is de ideale attractie voor alle generaties. Op deze drie meter hoge en 12 meter lange glijbaan kun je met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. De WaveRider is dan ook onze meest gewaardeerde glijbaan in openbare zwembaden.

Zwembad De Ganzewiel
Zwembad De Ganzewiel in Raamdonksveer krijgt een SuperSlider. Deze ruim 14 meter lange glijbaan begint op een hoogte van 3 meter en heeft drie afzonderlijke banen van een meter breed. Tijdens het glijden meten de sensoren de tijd van de gasten. Nadat ze in het water zijn geplonsd, kunnen ze op een elektrisch bord hun tijdscore zien. Bezoekers kunnen met drie personen tegelijk van de SuperSlider af en dat zorgt voor een competitieve sfeer. Wat is er immers leuker dan naast elkaar naar beneden glijden en ontdekken wie het snelst is?

Van begin tot eind betrokken
Watergames & More is vanaf het begin van het project betrokken geweest bij de glijbanen in de gemeente Geertruidenberg. In het voortraject hebben we goed meegedacht en advies gegeven. Hierdoor hebben we vanuit de gemeente vertrouwen gekregen voor de voortzetting van het project. De glijbanen bij de twee zwembaden worden turnkey opgeleverd, de gemeente wordt dus ook ontzorgd op het gebied van waterzijdige werken, bouwkundige werken en de omliggende ruimte. Verwacht wordt dat de glijbanen eind april gereed zijn. Bijgaande foto’s zijn een sfeerimpressie van eerder gerealiseerde familieglijbanen.

Is uw zwembad ook aan vernieuwing toe? De SuperSlider en WaveRider zijn geschikt voor alle leeftijden! Neem contact met ons op of bekijk alle opties op de website.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact