Project

Zwembad de Ganzewiel

In opdracht van de gemeente Geertruidenberg heeft Watergames & More in het voorjaar van 2018 twee nieuwe waterglijbanen gerealiseerd. Één voor Zwembad de Ganzewiel te Raamsdonkveer en één voor Zwembad de Schans te Geertruidenberg. Voor Zwembad de Ganzewiel heeft Watergames & More een SuperSlider, meersporenwaterglijbaan gerealiseerd.

De waterglijbaan
Omdat Zwembad de Ganzewiel een brede doelgroep wilde aanspreken, is er gekozen voor de bouw van een meersporenwaterglijbaan. De SuperSlider is erg geliefd bij alle leeftijden. Met de SuperSlider kunnen de bezoekers van Zwembad de Ganzewiel zij aan zij glijden en tegen elkaar racen. De hobbels in de waterglijbaan en de verschillende dalingen van de waterglijbaan vergroten het plezier.

De glijbaan van Zwembad de Ganzewiel heeft daarnaast een tijdsregistratiesysteem. Dit systeem meet met sensoren de tijd tijdens het glijden. Nadat bezoekers in het water zijn geplonsd, kunnen ze hun tijdscore zien op een elektrisch scorebord. Hiermee worden de gebruikers aangemoedigd om hun toptijd te verbeteren en vaker van de waterglijbaan te glijden.

Werkzaamheden
De bouw van de waterglijbaan is onderdeel van een upgrade van het buitenbad van Zwembad de Ganzewiel. Watergames & More is van begin tot eind betrokken geweest bij het traject. In het voortraject hebben we meegedacht en advies gegeven over de realisatie van de waterglijbaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij het vertrouwen van de gemeente hebben gekregen voor het realiseren van de SuperSlider.

Om de gemeente te ontzorgen, is de SuperSlider turn-key opgeleverd. Hiervoor hebben wij alle bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden verricht. Daarnaast hebben wij ook de omliggende ruimte aangepakt. Op verzoek van vele ouders heeft het zwembad later zelf nieuwe trapjes geplaatst vlakbij de waterglijbaan. Door het plaatsen van de trapjes kunnen ook de allerkleinsten makkelijk en snel het water verlaten na de landing.

Een waterglijbaan van Watergames & More
Watergames & More heeft een eigen productlijn van waterglijbanen. In onze brochure vindt u alle producten uit deze lijn. Wilt u meer weten over de personalisatiemogelijkheden voor waterglijbanen, klik dan hier. Wij hechten veel aandacht aan hoge kwaliteit, service, veiligheid en duurzaamheid. Indien gewenst ontzorgen wij de opdrachtgever gedurende het gehele project en leveren we de waterglijbaan turn-key op.

Meer weten over dit project?
Neem dan contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Meermin Steenbergen
GoH2O Waterglijbanen
Zwembad De Wiel Schagen
GoH2O Waterglijbanen
GoH2O Waterglijbanen

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact