Nieuws

Waterglijbaan bij nieuwbouw zwembad De Boetzelaer

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Na het in 2019 onfortuinlijk afbranden van zwembad De Boetzelaer in Monster, is door het zwembad en de gemeente hard gewerkt aan het mogelijk maken van het herbouwen van het zwembad. Na twee jaar is het nieuwe zwembad gerealiseerd. Watergames & More heeft de glijbaan mogen leveren en plaatsen.

Om een glijbaan te realiseren die voor een zo breed mogelijk publiek plezier biedt, heeft zwembad De Boetzelaer gekozen voor een glijbaan met buisdiameter O1200. Deze glijbaan wordt door Watergames & More altijd zonder zijnaden geleverd en afgewerkt met flenskappen, zodat er een esthetisch zo mooi mogelijk geheel ontstaat. De glijbaan is geïsoleerd, waarbij zelfs de flenzen zijn geïsoleerd. Geheel passend in het streven van zwembad De Boetzelaer naar een zo duurzaam mogelijk zwembad.

De glijbaan is uitgerust met het door Watergames & More zelf ontwikkelde multimediasysteem. Dit systeem is op afstand benaderbaar waardoor bij eventuele problemen direct actie kan worden ondernomen. Problemen doen zich overigens zelden voor, omdat er componenten van industriële kwaliteit zijn toegepast. Watergames & More begrijpt dat klanten zo min mogelijk “down time” willen, dat is immers goed voor de klantbeleving.

De glijbaan is in nauwe afstemming met de architect uitgewerkt. Daarbij zijn diverse technische hoogstandjes toegepast, zoals een speciale trapconstructie met brug om naar de ingang van de glijbaan te gaan. Zwembad de Boetzelaer heeft rondom de glijbaan decoratie laten aanbrengen. Watergames & More heeft meegewerkt aan de coördinatie en afstemming hiervan en ook in het ontwerp al met deze specifieke wensen rekening gehouden. Helemaal gaaf is het watergordijn aan het einde van de glijbaan om de beleving van de bezoeker compleet te maken!

De glijbaan is in de verschillende fasen van het bouwtraject gerealiseerd, zodat de uitvoering zo optimaal mogelijk aansloot bij de voortgang van de bouw. Daarbij heeft Watergames & More ook rekening gehouden met omgevingsfactoren, zoals het voorbereiden van de trapconstructie op de mogelijkheid om veiligheidsnetten aan te brengen. Ook hierin heeft Watergames & More met diverse partijen afstemming gezocht.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

25 aug 2020 - Producten
Leestijd: 1,5 minuut Watergames & More heeft onlangs een innovatief en hoogwaardig pakket aan multimedia-effecten voor waterglijbanen ontwikkeld, waarmee een spectaculaire beleving aan bezoekers kan worden aangeboden....
27 apr 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Watergames & More heeft in 2020 een aanbesteding gewonnen om twee buisglijbanen te leveren bij Oase Güstrow. He...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact