Nieuws

Buitenaards Spray Park voor wellnesscentrum Les Thermes in Luxemburg

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: zwembaden

Les Thermes is een wellnesscentrum in Strassen en Bertrange, ten westen van de hoofdstad van Luxemburg. Watergames & More heeft er een uniek Spray Park gerealiseerd met als thema ‘de ruimte’. Het Spray Park heeft een oppervlakte van 74 m² (152 m² inclusief overspray zone) en bevat 21 waterelementen, welke voor speelplezier zorgen voor kinderen van jong en oud.

Gethematiseerde toestellen
In overleg met de opdrachtgever hebben we een gethematiseerd Spray Park ontworpen met als onderwerp ‘de ruimte’. Door watertoestellen uit het bestaande assortiment grafisch aan te passen, hebben we relatief eenvoudig en zonder al te veel bijkomende kosten een uniek ontwerp kunnen maken. Het Spray Park bevat onder andere een Octopus (getransformeerd tot een groen ruimtewezen), twee Solis Balls (de twee planeten van het Spray Park), een Fun-Brella en een O-riginal. De Starfish Sprays zijn de sterren uit de ruimte, de Surf en Sand Stones vormen ruimtestenen en de Maan en Neptunus zijn uitgevoerd als Lilypads. Ook de vloer van het Spray Park is in verschillende, bijpassende kleuren en patronen ontworpen, zodat het binnen het thema past.

Werkzaamheden
Watergames & More heeft ten behoeve van de realisatie van dit Spray Park de bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd, zoals het ontgraven en verwerken van de grond, het stellen van de fundering, het inbrengen van zand en puinfundering, het aanleggen van de gewapende betonnen vloer en het bestraten van de overspray zone.
We hebben gebruikt gemaakt van de reeds bestaande waterbehandelingsinstallatie en de techniek- en bufferkelder, het leidingwerk en de attractiepomp hierop aangesloten. Tot slot zijn de waterspeelelementen gemonteerd (inclusief proefdraaien) en is het Spray Park sleutelklaar opgeleverd.

Meer informatie
Bent u benieuwd wat wij voor uw zwembad kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact