Nieuws

Waterglijbanen in Nieuwbouw Zwembad Oostende

De Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen voor Watervoorziening heeft OLCO Sportsphere opdracht gegeven een nieuw stedelijk zwembad te realiseren in Oostende (België). Als onderdeel hiervan realiseert Watergames & More twee waterglijbanen in het nieuwe zwembad; een familieglijbaan en een buisglijbaan met een interactief programma.

De twee waterglijbanen in het nieuwbouw zwembad betreffen een familieglijbaan (Watergames & More Waverider) en waterglijbaan met een diameter van 1200mm (Watergames & More Challenger), compleet met een interactief programma. Deze interactie bestaat o.a. uit een start-stop-systeem, touchscreen voor themakeuze en interactieve touchpoints in de waterglijbaan waarmee punten worden verdiend als bezoekers ze aanraken. Een scorebord laat de tijd en de punten zien aan de bezoekers.
Daarnaast wordt er een actiefoto gemaakt tijdens de glijbaanrit. Bezoekers kunnen na de glijbaanrit op een scherm de foto bekijken en deze naar zichzelf e-mailen.

Watergames & More zal OLCO Sportsphere in het proces zo veel mogelijk ontzorgen, bijvoorbeeld door het gehele proces uit handen te nemen. We realiseren naast de waterglijbanen tevens de staalconstructie en alle installatiewerken. Daarnaast denken we mee in het ontwerp. Door de Challenger aan spanten aan het plafond te hangen, blijft de ruimte onder deze waterglijbaan vrij voor andere doeleinden. Onder andere de familieglijbaan zal onder de buisglijbaan worden geplaatst. Zo wordt de ruimte van het recreatiebad optimaal benut.

De verwachte opleverdatum van onze werkzaamheden is medio 2020. Daarna zullen er door andere partijen nog werkzaamheden worden uitgevoerd, voordat het zwembad in gebruik kan worden genomen.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact