Nieuws

Spray Park voor Speeltuin de Gitstap

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: dagrecreatie

Met de steeds mooiere en warmere zomers ontdekken ook (gezins)restaurants dat het aanbieden van een Spray Park een goede manier is om gasten naar locatie te trekken en langer op locatie te houden, wat een goede stimulans is voor de horecabestedingen. Speeltuin de Gitstap kiest om die reden voor een Spray Park van Watergames & More.

De concurrentie tussen leisure locaties neemt steeds verder toe. Het wordt daarom nog belangrijker om extra stappen te zetten in het aanbod voor de gasten, ook om interessant te blijven voor bezoekers. Juist een Spray Park biedt extra onderscheidend vermogen ten opzichte van andere restaurants en speeltuinlocaties.

Voor onderscheidend vermogen met water is het juist interessant om te investeren in een Spray Park in plaats van een zwembad. Niet alleen omdat kinderen in een Spray Park zorgeloos kunnen spelen zonder verdrinkingsgevaar, maar ook omdat een Spray Park beduidend lagere exploitatiekosten heeft dan een zwembad. Watergames & More heeft hier onderzoek naar gedaan en gaat graag in overleg om de “total cost of ownership” voor uw specifieke situatie inzichtelijk te maken zodat u hierin ook een weloverwogen afweging kunt maken.

Speeltuin de Gitstap kiest voor ontzorging door Watergames & More de waterspeelplaats sleutelklaar te laten realiseren. Speeltuin de Gitstap vertrouwt op de meer dan 10 jaar ervaring van Watergames & More, waarmee een geoptimaliseerd proces gegarandeerd is maar ook kwaliteitskeuzes (zoals een prefab ingerichte techniek- en bufferkelder) vanzelfsprekend zijn. Juist die kwaliteit zorgt ook op lange termijn voor ontzorging.

Speeltuin de Gitstap kiest voor een natuurlijk thema. Kleurstelling en waterspeeltoestellen zijn tijdloos met een knipoog naar de natuur toe. Met het brede assortiment van Waterplay Solutions Corp. kan Watergames & More voor elke opdrachtgever een passend ontwerp maken dat niet alleen aantrekkelijk is voor de gebruikers maar ook past bij de omgeving van de opdrachtgever. Zo kon Speeltuin de Gitstap kiezen voor natuurlijke elementen met een hoge speelwaarde zoals de Surf Stones en Water Weavers. Het Spray Park zelf is circa 100 m² met een gebezemd afgewerkte betonvloer in zandkleur.

De realisatie is zo spoedig mogelijk en het Spray Park zal ruim voor het seizoen gereed zijn. Dit is mogelijk doordat wij gefaseerd kunnen werken waardoor de realisatie op locatie al binnen enkele weken na opdracht kan beginnen en projecten daardoor met een korte doorlooptijd kunnen worden gerealiseerd.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
25 aug 2020 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor vakantieparken en campings verloopt het hoogseizoen boven verwachting goed, meldde het FD onlangs. Het voorjaar voorspelde weinig goeds voor de recreatiesector ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact