Nieuws

Waterglijbaan en Spray Park voor Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie

Voor Succesparken realiseert Watergames & More binnenkort bij het Recreatiepark Rhederlaagse Meren een waterglijbaan en een Spray Park. Door gerichte keuzes te maken en de werkzaamheden goed te verdelen kan dit binnen het beschikbare budget van de klant uitstekend worden gerealiseerd.

Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit waar Watergames & More voor staat en die onze klanten verwachten, is er veel meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Uiteraard kan Watergames & More de opdrachtgever geheel ontzorgen en een project volledig sleutelklaar realiseren. Het is ook mogelijk om in goed overleg heldere demarcaties aan te brengen. Als de opdrachtgever meer zelf wil of kan doen, dan kan dat behoorlijk schelen voor het benodigde budget.

Met Recreatiepark Rhederlaagse Meren zijn goede afspraken gemaakt om samen een schitterend project te realiseren van zowel een waterglijbaan als een Spray Park.

Watergames & More levert en monteert een O1000 waterglijbaan. Voor het Spray Park levert en monteert Watergames & More het Spray Park inclusief uitvoering van betonwerk en leidingwerken tot en met de techniekkelder. De vloer van het Spray Park is een gebezemd afgewerkte betonvloer.

Om binnen het door de opdrachtgever gegeven budget te werken is in constructief overleg de keuze gemaakt om geen specifieke sturingstechniek toe te passen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, terwijl het geen afbreuk doet aan de wens van de opdrachtgever en de doelgroep die het Spray Park gaat gebruiken.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
20 okt 2020 - Expertise
Leestijd: 2,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een Spray Park is een waterspeeltuin met onder andere interactieve waterspuiters en fonteinen, waarmee indivi...
10 sep 2020 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Watergames & More heeft in het voorjaar van 2020 een Spray Park gerealiseerd in Hellevoetsluis bij familiecamping ’t Weergors. Op woensdag 6 mei 2020 werd het S...
25 aug 2020 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor vakantieparken en campings verloopt het hoogseizoen boven verwachting goed, meldde het FD onlangs. Het voorjaar voorspelde weinig goeds voor de recreatiesector ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact