Nieuws

Het is een heel druk voorjaar!

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Het is druk! We hebben dit voorjaar tot wel 20 projecten gelijktijdig in uitvoering. Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben wij 2 projectmanagers, 1 werkvoorbereider, 1 technisch operationeel specialist en 2 designers die zich elke dag opnieuw tot het uiterste inspannen.

Op dit moment zijn we diverse projecten aan het afronden, maar ook weer nieuwe projecten aan het opstarten. We hebben daardoor altijd een portfolio van projecten in diverse stadia van uitvoering, van engineering tot werkvoorbereiding en van productie tot uitvoering op locatie. Juist door ons vaste kernteam en de nodige disciplines in eigen beheer, zijn wij in staat om al deze projecten in goede banen te leiden.

Hieronder een kleine greep van projecten die op dit moment in uitvoering zijn.

We maken voor onze opdrachtgever twee waterspeelplaatsen van samen meer dan 1.000 m²! De waterspeelplaatsen zijn Spray Parks met Waterplay Solutions Corp. toestellen en een waterspeelstructuur en thematisering geheel passend bij de opdrachtgever. Alles ademt “ijs”, tot aan de vloerafwerking aan toe. De vloerafwerking is van EPDM en zorgt daarmee niet alleen voor een prachtige kleurencompositie maar ook voor de nodige valdemping.

De bestaande beeklopen worden ook door ons gerenoveerd en kleurrijk afgewerkt met koudplast. Alle sluisjes en speelaanleidingen zijn door Watergames & More in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Voor beide waterspeelplaatsen zijn we schaduwzeilen aan het plaatsen. De waterspeelplaatsen worden de komende weken opgeleverd. Door de intensieve begeleiding van ons team hebben we onze opdrachtgever van begin tot eind naar tevredenheid kunnen helpen om de ambities te realiseren.

Bij Speeltuin de Gitstap zijn wij binnen 4 weken na opdracht al aan de slag gegaan op locatie. Wij hebben binnen 2 weken een waterspeelplaats gebouwd op locatie. Door deze korte doorlooptijd kan de opdrachtgever het Spray Park nu al in gebruik nemen met grondspuiters. De bovengrondse toestellen worden over enkele weken geplaatst waarna het geheel helemaal af is. De opdrachtgever kan door deze flexibiliteit nu al maximaal profiteren van de waterspeelplaats.

Bij de ingebruikname zijn uitgebreide onderhouds- en gebruiksinstructies gegeven. Het Spray Park is helemaal naar wens en voorkeur van de opdrachtgever ingeregeld. Uiteraard hopen wij samen met onze opdrachtgever op een prachtige zomer, waarbij dit Spray Park een goede aanvulling is op horeca en speeltuin en zorgt voor meer gasten die langer verblijven.

Voor ASVZ (een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking) verzorgen wij voor hun locatie Merwebolder een aantal waterspeeltoestellen in de renovatie van het bestaande bad. Alle waterspeeltoestellen worden door ons geleverd en het installatietechnische werk wordt door Hellebrekers Technieken verzorgd. Wij leveren wel de manifolds (kleppenregister), maar Hellebrekers regelt de sturing.

De instortdelen (ankers) van de waterspeeltoestellen zijn geplaatst, de uitvoering is in volle gang. De afstemming met de bouwkundig aannemer gebeurt rechtstreeks door onze mensen, die met kennis van zaken kunnen meedenken. Ook passen wij onze kennis van spelen met water, RVS en zwembaden toe bij het realiseren van maatwerk kantelemmers die aan het plafond worden bevestigd.

Bij dit project werken wij in de uitvoering samen met de bouwkundig aannemer en installateur van onze opdrachtgever. Zo zijn alle aansluitingen van de waterglijbaan afgestemd op het foliebad. Door een secure voorbereiding is het mogelijk om dit project in een kort tijdsbestek uit te voeren zodat de waterspeelplaats en glijbaan voor het hoogseizoen in gebruik kunnen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

03 feb 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor de ijsfabriek van Eis Greissler in het Oostenrijkse Krumbach realiseert Watergames & More dit jaar twee volledig gethematiseerde Spray Parks ter uitbreiding van ...
16 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie Met de steeds mooiere en warmere zomers ontdekken ook (gezins)restaurants dat het aanbieden van een Spray Park een goede manier is om gasten naar locatie te trekken en langer op ...
09 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor Succesparken realiseert Watergames & More binnenkort bij het Recreatiepark Rhederlaagse Meren een waterglijbaan en een Spray Park. Door gerichte keuzes te maken e...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact