Nieuws

Historyland & Rhederlaagse Meren opgeleverd!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie & verblijfsrecreatie

Het was een heel druk voorjaar waarbij wel meer dan 20 projecten tegelijkertijd in de uitvoering stonden. In de weken voor het hoogseizoen leveren we veel van deze projecten op. Zo zijn ook Historyland en Recreatiepark Rhederlaagse Meren in deze periode in gebruik genomen. Beide parken zijn met hun nieuwe vormen van waterspel helemaal voorbereid geweest voor het hoogseizoen.

Voor Historyland realiseerde we eerder al een Spray Park. Vanwege het grote succes hiervan en de prettige relatie hebben wij nu ook een waterspeelstructuur gerealiseerd. Met deze extra vorm van waterspel wil Historyland meer bezoekers naar het museum trekken tijdens warme zomers. De waterspeelstructuur is volledige gethematiseerd in het beverthema. Volledig passend hierin zijn er bevers geplaatst op de daken en heeft de structuur een houtlook afwerking. De waterspeelstructuur bevat twee waterglijbanen. Grondspuiters, een kantelemmer, waterwiel en waterval zorgen voor aanvullende pret.

Ook de gasten van Rhederlaagse Meren stond deze zomer volop waterpret te wachtten. Watergames & More realiseerde voor het park zowel een waterglijbaan als Spray Park. Bij de realisatie hiervan zijn slimme keuzes gemaakt over de werkverdeling. Rhederlaagse Meren heeft verschillende werkzaamheden zelf uitgevoerd, wat kosten bespaarde. Door goed overleg en het aanbrengen van heldere demarcaties is er vaak meer mogelijk voor de opdrachtgever dan op het eerste gezicht lijkt. Uiteraard is het ook mogelijk dat Watergames & More de opdrachtgever geheel ontzorgt en een project volledig sleutelklaar realiseert.

Om binnen het door de opdrachtgever gegeven budget te werken is in constructief overleg de keuze gemaakt om geen specifieke sturingstechniek toe te passen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, terwijl het geen afbreuk doet aan de wens van de opdrachtgever en de doelgroep die het Spray Park gaat gebruiken.

Watergames & More is verheugd dat Historyland en Rhederlaagse Meren een heel mooi seizoen hebben gehad!

Wilt u ook voor volgend seizoen ook een waterglijbaan of Spray Park realiseren? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

04 mei 2021 - Producten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Elk (vakantie)park , camping of zwembad is uniek. Dit kan zijn door de faciliteiten, de ligging of misschien juist w...
09 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor Succesparken realiseert Watergames & More binnenkort bij het Recreatiepark Rhederlaagse Meren een waterglijbaan en een Spray Park. Door gerichte keuzes te maken e...
01 jun 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Het is druk! We hebben dit voorjaar tot wel 20 projecten gelijktijdig in uitvoering. Om dit allemaal in goede banen t...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact