Project

Zwembad de Waterwyck

Watergames & More Challenger Waterwyck

In Steenwijk is in de zomer van 2018 een Watergames & More Challenger voor Zwembad de Waterwyck opgeleverd. In opdracht van Sportservice Steenwijkerland vervingen we de oude waterglijbaan. Door de toepassing van moderne multimedia en isolatie, is de nieuwe waterglijbaan weer helemaal bij de tijd.

Watergames & More Challenger Waterwyck

Werkzaamheden project
De nieuwe waterglijbaan is in de plaats gekomen van de oude glijbaan. De bestaande constructie is zoveel mogelijk opnieuw gebruikt. Watergames & More heeft eerst de oude glijbaan gedemonteerd en daarna de nieuwe glijbaan gemonteerd. Ook waren wij verantwoordelijk voor de productie van de waterglijbaan.

Hoge attractiewaarde door multimedia
De Challenger is voorzien van een start-stopsysteem en interactieve touch points. De uitdaging voor de bezoeker is om zoveel mogelijk points te raken tijdens zijn rit. Hoe meer touch points hij aanraakt, hoe hoger de score! Daarnaast wordt de tijd van elke rit geregistreerd, wat een hoge speelwaarde aan de glijbaan toevoegt. Bezoekers worden keer op keer uitgedaagd om hun eigen beste tijd, de beste tijd van de glijbaan en de beste tijd van de dag te verbeteren. Daarnaast kunnen ze tegen elkaar strijden om de hoogste score te behalen.

Watergames & More Challenger Waterwyck

Sportservice Steenwijkerland was op zoek naar een vervangende waterglijbaan, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, die nieuwe exposure zou brengen. De vervanging is zeker geslaagd: “De jeugd komt weer terug”, volgens de directeur van de sportservice.

Onderstaande video geeft een indicatie van de eigenschappen en beleving van de waterglijbaan:

Isolatie
De waterglijbaan hangt voor een groot deel buiten het pand. Om te voorkomen dat daardoor kostbare warmte verloren gaat, is de waterglijbaan volledig geïsoleerd. Dit zorgt voor een aanzienlijke verlaging in het energieverbruik en de waterglijbaan is merkbaar warmer in gebruik. Ook voorkomt het tocht en condensatie aan de binnenzijde van de waterglijbaan, wat ook het comfort van de glijbaanrit ten goede komt.

Meer weten over dit project?
Neem contact op met:

GoH2O Waterglijbanen
Spray Parks
GoH2O Waterglijbanen
Spray Parks
Spray Parks

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact