Nieuws

Hans & Grietje Pannenkoekhuis klaar voor de zomer!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie

Het bekende pannenkoekhuis Hans & Grietje uit Zeewolde heeft in het najaar 2020 gekozen voor een Spray Park van Watergames & More. Hiermee wil eigenaar Hans inspelen op de behoefte van zijn bezoekers voor heerlijke verkoeling tijdens de mooie zomers.

Aangezien Hans & Grietje zich onderscheidt door een unieke locatie helemaal in stijl van het sprookje moest het Spray Park daar uiteraard bij aansluiten. In het programma van Waterplay Solutions Corp. zitten precies de juiste speeltoestellen om hier invulling aan te geven. Aangezien de klant zelf de kleuren kan kiezen, krijgt het Spray Park precies de gewenste uitstraling.

De vloer is door Watergames & More in Koudplast in hetzelfde thema afgewerkt waardoor het Spray Park een unieke zoete uitstraling heeft. Hans & Grietje heeft gekozen voor het gefaseerd realiseren van het Spray Park. Zo is eerst het hele park aangelegd met alleen de grondspuiters en voorzieningen voor bovengrondse toestellen die dan in een later fase kunnen worden gekocht en geplaatst.

Hans & Grietje heeft gekozen voor sleutelklaar werken met Watergames & More. Hans & Grietje vertrouwt op de meer dan 10 jaar ervaring van Watergames & More, waarmee een geoptimaliseerd proces gegarandeerd is maar ook kwaliteitskeuzes (zoals een prefab ingerichte techniek- en bufferkelder) vanzelfsprekend zijn. Juist die kwaliteit zorgt ook op lange termijn voor ontzorging. Voor eind 2020 is het Spray Park opgeleverd. Hans & Grietje was zo tevreden met het resultaat dat gelijk de bovengrondse toestellen zijn aangekocht.

Nadat de bovengrondse toestellen waren gemaakt en aangekomen, is gelijk een afspraak gemaakt om het Spray Park zomerklaar te maken voor gebruik en de bovengrondse toestellen te plaatsen. Het Spray Park is ook afgesteld voor het juiste sproeibeeld van de toestellen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
16 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie Met de steeds mooiere en warmere zomers ontdekken ook (gezins)restaurants dat het aanbieden van een Spray Park een goede manier is om gasten naar locatie te trekken en langer op ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact